Stockholms stad. Enskede-Årsta-Vantör. Tussmötegårdens VoB

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Vill du göra skillnad i Stockholmarnas vardag, och jobba i en spännande och växande stadsdel? Hos oss får du utvecklas och växa med uppgiften. Vi arbetar för att hitta nya innovativa arbetssätt för ett hälsosamt och meningsfullt åldrande. Till stöd för detta har vi ett innovationscentrum med framstående välfärdsteknik inom vård och omsorg. Tillsammans arbetar vi för att vara ett stadsdelsområde i en trygg stad att växa upp, leva och att åldras i.

Välkommen till oss

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner.
Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.
Vill du göra skillnad i Stockholmarnas vardag, och jobba i en spännande och växande stadsdel? Hos oss får du utvecklas och växa med uppgiften. Vi arbetar för att hitta nya innovativa arbetssätt för ett
hälsosamt och meningsfullt åldrande. Till stöd för detta har vi ett innovationscentrum med framstående
välfärdsteknik inom vård och omsorg. Tillsammans arbetar vi för att vara ett stadsdelsområde i en tryggstad att växa upp, leva och att åldras i.
På Tussmötegården finner du en rogivande omgivning med vacker natur och stor grönska.

Vi erbjuder

- Ett kompetent team runtomkring dig som stöttar.
- Fina omgivningar och bra kommunikationer. Vi huserar nära Svedmyra tunnelbanestation.
- En introduktion i ditt uppdrag och en övergripande introduktion i att arbeta hos oss på Tussmötegården.

Din roll

Nu har du chansen att söka till oss på Tussmötegårdens vård och omsorgsboende. Det är ett kommunalt äldreboende med 80 vårdplatser med demens och somatiskt inriktning fördelat på två hus. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt där fokus ligger på hälsa, välbefinnande, och livskvalité. Vårt mål är att skapa en meningsfull vardag för så väl boende som medarbetare genom att skapa en värdefull, trygg och stimulerande miljö.

Arbetet kommer att innebära sjuksköterskeuppgifter på särskilt boende för äldre i enlighet med HSL. Det dagliga arbetet består huvudsakligen av handledning, läkemedelshantering, sårvård, akuta medicinska bedömningar och dokumentation i Vodok 2.0/ICF. Det är ett självständigt arbete samtidigt som du har ett nära samarbete med omvårdnadspersonal och handleder dem i omvårdnadsarbetet. Du följer upp ditt uppdrag tillsammans med ansvarig chef. Chefer i verksamheten arbetar verksamhetsnära och har regelbunden uppföljning med och ger stöd till sjuksköterskor i samarbetet med omvårdnadspersonal.

Tillsammans och i nära samarbete med övriga i teamet (undersköterskorna, vårdbiträden, fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare) planerar och utvecklar du vården. Du säkerställer att de boende får den behandling som läkaren ordinerar upp till sjuksköterskenivå. I rollen ingår kontakt med närstående i frågor som rör ditt ansvarsområde.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker sig som:

- Är legitimerad sjuksköterska.
- Har flerårig erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom äldreboende eller hemsjukvård.
- Du talar och skriver svenska flytande. Vilket är viktigt i kommunikationen med de boende, vid dokumentation och samarbete med kollegor och externa kontakter.
Det är meriterande om du har:

- Erfarenhet av dokumentationssystemet Vodok 2.0/ICF.
- Erfarenhet av arbete med kvalitetsregister inom äldreomsorgen.
För att lyckas i rollen ser vi att du är professionell och trygg i ditt bemötande. Du är bra på att bygga, utveckla och bibehålla ett gott samarbete med din omgivning genom att ha ett öppet, tillmötesgående och problemlösande förhållningsätt. Vi söker dig som har ett engagemang som visar sig i arbetet och som sprider sig till andra. Som sjuksköterska förväntas du vara självgående och självständigt strukturera, prioritera, driva och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid ovan nämnda kompetenser, personlig lämplighet och engagemang för tjänsten.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 20240601
Löneform Månadslön/Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid/Deltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1398
Kontakt
  • Elina Piri, 08-50846140
Facklig företrädare
  • Martin Junker, 08-50806019
Publicerat 2024-03-12
Sista ansökningsdag 2024-05-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb