Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Enskede skola

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Arbetsplatsbeskrivning

Enskede skola är en F-9-skola med ca 950 elever. För oss är det viktigt att eleverna mår bra, trivs och känner sig delaktiga. Elevhälsoarbetet är något som är hela skolans angelägenhet.

Vi arbetar med en tillgänglig lärmiljö och har elevernas välmående i fokus så att vi på bästa sätt kan tillgodose alla elevers rätt till en god och likvärdig utbildning. Vi strävar efter att våra elever ska kunna tillgodogöra sig undervisningen i klassrummet med hjälp av bland annat generella anpassningar och en varierad undervisning. Vår verksamhet ska genomsyras av struktur, tydlighet och förutsägbarhet.

Totalt finns 125 medarbetare på skolan och medarbetarskapet präglas av en varm atmosfär med professionella pedagoger och skolledare.

Enskede skola ligger trevligt belägen i Gamla Enskede med goda kommunikationer, nära T-bana Sandsborg och Sockenplan samt bussar.

 

Beskrivning av uppdraget
I tjänsten ingår undervisning i spanska åk 6-9 och engelska på högstadiet, samt delat mentorskap för en klass på högstadiet. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med flera kollegor som undervisar i samma årskurs som du. Tillsammans skapar ni de bästa förutsättningar för våra elever. 

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i spanska årskurs 6-9 och engelska i årskurs 7-9. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning.

I din yrkesroll är du engagerad, professionell samt initiativtagande. Du visar på ett tryggt ledarskap som skapar ett gott arbetsklimat. Du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att bygga relationer och skapa delaktighet i gruppen.
Du har god tilltro till elevernas förmåga att lära och planerar därefter en differentierad och varierad undervisning.  Du är flexibel och prövar gärna nya lösningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Välkommen med din ansökan!

 

Övrigt

Tjänsten är ett sp/en åk 6-9 vikariat läsåret 23/24 med möjlighet till förlängning.

Tjänsten är en ferietjänst.

Intervjuer kommer att ske löpande. 

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och 30 gymnasieskolor med olika inriktningar.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år. Som lärare i Stockholms stadsskolor har du möjlighet att fortsätta din professionella utveckling och göra karriär. Du kan bland annat bli handledare, utvecklingslärare, förstelärare, lektor och forskare.

Läs mer på pedagogstockholm.seAnställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Enskede
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2772
Kontakt
  • Sofia Stenberg
Facklig företrädare
  • Martin Sparring, LR, martin.sparring@edu.stockholm.se
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb