Stockholms Stad, Skarpnäck SDF, Individ och familjestöd, Vuxenenheten

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet.

Arbetsplatsbeskrivning

Vuxenenheten ingår i avdelningen för individ- och familjestöd. På enheten arbetar socialsekreterare och biståndshandläggare med utredning och bedömning gällande personer med funktionsnedsättning, missbruk/beroende och psykiska funktionsnedsättningar. Vi sitter på förvaltningens kontor i Björkhagen, beläget precis invid Björkhagens tunnelbanestation.

Arbetsbeskrivning

Vi trivs med att ha studentmedarbetare hos oss, då det både är utvecklande för oss själva att ta emot student, men också ger oss möjlighet att få visa vilket spännande och givande arbete socialsekreterare inom myndighetsutövning är. När vår nuvarande studentmedarbetare nu går vidare så söker vi därför dig som vill komma hit och berika och bidra samtidigt!

Vi söker dig, socionomstudent, som skulle vara intresserad av att få en inblick i myndighetsutövning och som vill handlägga körkortsyttranden till Transportstyrelsen. I handläggningsprocessen ingår att kontakta och boka utredningsmöte med berörd person, referenstagning samt sammanställa inhämtade uppgifter i ett yttrande till Transportstyrelsen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionomstuderande och har fullgjort din verksamhetsförlagda utbildning (VFU). Du ska ha en god förmåga att skriva och kommunicera på ett tydligt sätt och att ditt arbetssätt är präglat av gott bemötande, omdöme och struktur

Övrigt

Du kommer att arbeta 8 timmar per vecka under vårterminen. Möjlighet kan finnas till förlängning.

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-06-30
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timavlönad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 8,00/39,50
Ort Skarpnäck/Björkhagen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/448
Kontakt
  • Lena Swärd, bitr. enhetschef, 08-50815411
Facklig företrädare
  • Tina Björk, SSR, 08-50815406
  • Dick Morén, SACO, 08-50840622
  • Saime Civas, Vision, 08-50818264
Publicerat 2023-01-25
Sista ansökningsdag 2023-02-08

Tillbaka till lediga jobb