Stockholms Stad, Rinkeby-Kista SDF, Framtidens Hus, Feriejobbsgruppen

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vi är öppna, vi är nytänkande och vi visar och skapar tillit. Det är vår gemensamma värdegrund i Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning som inspirerar både vardag och utvecklingsarbete hos oss.

Vilka är vi?
Feriearbetsgruppen samordnar feriejobb till ungdomar i målgruppen 16-19 år och tillhör avdelningen Stadsutveckling, medborgarservice och fritid. Teamet består idag av två samordnare. Vi söker nu en ny kollega som kan projektleda de parksommarjobb som stadsdelen kommer tillhandahålla.

Vad gör du som projektledare?
Din huvudsakliga arbetsuppgift som projektledare kommer vara att leda och planera arbeten i parkmiljön. Du kommer att hålla i introduktionsdagar och därefter arbetsleda cirka 14 handledare under sommaren samt arbeta ute med ungdomarna och coacha dem i deras arbete.

I arbetsuppgifterna ingår också att bistå feriejobbsgruppen med administration samt inför sommaren hjälpa till med anställningsmöten som hålls med ungdomar.

Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning som av arbetsgivaren bedöms lämplig.
Vi söker dig som trivs med att arbeta projektbaserat och har förmågan att driva processer självständigt.

Du är samtidigt en lagspelare som säkerställer att dina kollegor har rätt förutsättningar att arbeta kreativt och effektivt, detta genom att du hela tiden är förutseende och planerar framåt. Organiserad, strukturerad och problemlösare är egenskaper som beskriver dig. Du drivs av att få team att fungera och är inte rädd för att ta tag i saker. Vidare trivs du i en dynamisk arbetsmiljö och med en aktiv arbetsvardag såväl inomhus som utomhus.

Det är en merit om du har dokumenterad erfarenhet av att driva och leda projekt. Även erfarenhet av att arbeta med ungdomar och erfarenhet av motiverande samtal är meriterande.

Övrigt
Arbetstid dagtid, men kvällsarbete kan förekomma. Tjänsten är en visstidsanställning med avslut 2022-08-31. Intervjuer kommer att ske löpande.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2022-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Rinkeby- Kista stadsdelsförvaltning
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/354
Kontakt
  • Zaid Nackshbandi, enhetschef, 08-508 02 127
  • Lisa Hilmer, feriejobbssamordnare, 08-508 01 928
Facklig företrädare
  • Ata Hosseini, Vision, 08-508 01 564
  • Nadja Gürsoy, Akademikerförbundet SSR, 08-508 02 602
Publicerat 2022-01-26
Sista ansökningsdag 2022-02-16

Tillbaka till lediga jobb