Stockholms Stad, Kungsholmen SDF, Kungsholmens dagliga verksamhet

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker nu engagerade timvikarier till Kungsholmens dagliga verksamhet.
Kungsholmens dagliga verksamhet är beläget på tre adresser.
Inriktningen spänner från sinnesstimulerande verksamhet till mer arbetsinriktade uppgifter. På Västerbroplan finns fyra team, där brukarna har ett större behov av personalstöd. Aktiviteterna handlar bland annat om musik, bakning, sinnesstimulerande rum, fysisk träning och kommunikation.
På Studion finns enhetens mediagrupp där de gör enhetens tidning. Brukarna jobbar även med tvätt och återvinning åt andra uppdragsgivare. det finns även skapande verksamhet.
På Lagunen som ligger på Sabbatsbergs sjukhus arbetar på uppdrag åt en landstingsdriven verksamhet. De har ansvar för kopiering, kuvertering och ta fram material till olika utbildningar. En viktig uppgift är också att tvätta och hålla rent i olika behandlingsrum.
Gemensamt för alla team är att de arbetar utifrån brukarnas intressen och behov av stöd. Arbetet sker dagtid måndag till fredag.

Arbetsbeskrivning

I uppdraget som timvikarie ingår att tillsammans med ordinarie personal ge stöd åt brukare i deras aktiviteter. Samtliga brukare har en individuellt planerad verksamhet och ett individuellt utformat stöd. För vissa av brukarna sker stödet mer muntligt medan för andra är det av fysisk och praktisk karaktär.

KvalifikationerFör att kunna göra ett bra arbete på Kungsholmens dagliga verksamhet är det viktigt att du både har kunskap och erfarenhet av målgruppen.

Du ska ha en hög grad av personlig mognad, vara lyhörd och tycka om att samarbeta.

 

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2022-06-30
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde snarast
Löneform timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 0-40 timmar/Vecka
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7024
Publicerat 2021-11-29
Sista ansökningsdag 2021-12-13

Tillbaka till lediga jobb