Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Loviselundsskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du arbeta tillsammans med nyfikna elever, engagerad personal och skolledning? Då är du välkommen till oss på Loviselundsskolan. Vi är en interkulturell F-6 skola med 460 elever. Skolan ligger omgiven av fina grönområden och nära till tunnelbanan i Hässelby gård.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad barnskötare med några års erfarenhet av arbete på en grundsärskola. Du är med eleverna hela dagen, både under skoltid och på fritids. Tillsammans med övriga barnskötare och lärare ansvarar du för att eleverna får det stöd, träning och uppmuntran de behöver. Du arbetar på schema med både öppning och stängning.
Då arbetet är på grundsärskolan behöver du ha en förståelse förde behov eleverna har, det ingår även stöd och hjälp vid vardagliga situationer, såsom toalettbesök, av- och påklädning, matsituationer.
Du behärskar TAKK och är bekväm i alla situationer som uppstår på en grundsärskola.
Vi arbetar lågaffektivt och har alltid eleven i centrum.

Kvalifikationer

Utbildad barnskötare med några års erfarenhet av arbete på grundsärskola, både med elever som läser ämnesområde (gamla träningsskolan) och de som läser ämnen.
DU är lugn, stabil och ansvarstagande. Du har erfarenhet av att möta alla elever, du bemöter alla lika, ser att alla elever har ett värde och du arbetar lösningsfokuserat. Du har erfarenhet av lågaffektivt bemötande och du är van vid att verksamheten är flexibel och föränderlig.

Du ser alla elever, har ett uttalat elevfokus och du har en positiv attityd till ditt arbete. Du samverkar med elever, kollegor, skolledning och vårdnadshavare

Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer..

Övrigt

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20211001 eller enl. överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hässelby gård
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/5232
Kontakt
  • Jessica Råsten, 08-508 044 51
Facklig företrädare
  • Dennis Nilsson, Kommunal, 08-50804450
Publicerat 2021-09-10
Sista ansökningsdag 2021-09-24

Tillbaka till lediga jobb