Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Gullingeskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Gullingeskolan, "den lilla skolan för elever med stora drömmar", satsar på kvalitet i undervisningen för att ge våra elever största möjliga chans att lyckas i studierna och som unga människor. Det är självklart för oss att inrikta oss på språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt, inkludering och värdegrundsarbete. Gullingeskolan är en dynamisk skola som präglas av höga förväntningar på elever och personal. Här samlas många olika kulturer för att lära av och med varandra. Vi är en F-6 skola med ca 310 elever och omfattas dessutom av grundsärskola samt fritidshem. Vi ligger centralt beläget i Tensta nära kommunikationer. På promenadavstånd finns skogar och ängar med bland annat Järvafältet, Eggeby gård, Spånga by, Spånga IP och Tensta simhall som vi använder i vår undervisning. Vår engagerade och kompetenta personal ser det kollegiala lärandet som en viktig del i utvecklingen av vår verksamhet för att ge våra elever en hög kunskapsutveckling. Skolans förstelärare tillsammans med skolledning bedriver ett utvecklingsarbete kring såväl normkritiskt förhållningssätt, utveckling av matematikundervisningen samt ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt för all personal.

Arbetsbeskrivning

Vår skola befinner sig i stark utveckling och vi söker nu en ny kollega till en lärartjänst på mellanstadiet, för närvarande blivande årskurs 6. Tillsammans med en kollega undervisar ni två årskurs 6- klasser. Du kommer att ansvara för undervisningen i svenska/svenska som andraspråk och i SO-ämnen i båda klasserna medan din kollega har hand om undervisningen i matematik och NO-ämnen. En tredje lärare undervisar i engelska. Ni delar på mentorskapet, såväl föräldrakontakterna som utvecklingssamtalen. Du kommer att ingå i ett välfungerande arbetslag som består av lärare i årskurserna 5 och 6 samt lärare i praktiskt-estetiska ämnen, modersmålslärare och speciallärare. Som nyexaminerad får du en mentor under ett års tid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för årskurs 4-6 i ämnena svenska/svenska som andraspråk och SO. Du är van att arbeta med formativ bedömning och ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap. Du arbetar mot uppsatta mål och fokuserar på resultat. Som person är du mogen, stabil och strukturerad och har lätt för att samarbeta. Det är naturligt för dig att reflektera över ditt arbete både enskilt och med kollegor. Du är mån om att skapa en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt, du gör eleverna delaktiga i planeringen och anpassar undervisningen för elevers olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-08-11
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1826
Kontakt
  • Tarja Rämö Mäkelä, bitr.rektor, 0850803941
Facklig företrädare
  • Gerd Gauffin Berndtsson, Lärarförbundet, 08-508 03 940
  • Anna Bengtsson, LR, 08-508 03 940
Publicerat 2021-04-08
Sista ansökningsdag 2021-04-25

Tillbaka till lediga jobb