Grundskoleavdelningen, Område 5, Husbygårdsskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Husbygårdsskolan är en F-9 skola i Husby, norra Järva, nära Kista centrum. Vi arbetar medvetet med att höja elevernas resultat. Skolan har en väl utvecklad IT-plattform med Ipads i alla årskurser och digitala skrivtavlor i alla klassrum. Husbygårdsskolans vackra och funktionella miljö skapar lugn och trivsel för alla elever och pedagoger. Närmare 500 elever går på skolan. Våra engagerade och kunniga medarbetare är något vi är stolta över.

Här kan du läsa mera: https://husbygardsskolan.stockholm.se/

 

”Samverkan för bästa skola”

Husbygårdsskolan är den första skolan i Stockholms stad som gått igenom regeringsuppdraget ”Samverkan för bästa skola”. Vi har under 2 år arbetat utifrån två insatser. ”Utmärkt undervisning” där samtliga medarbetare utbildats i ”Specialpedagogik för lärande” samt ”Robust organisation” som inneburit en arbetslagsutbildning i syfte att utveckla arbetslagen till effektiva team. Vi är redo för nästa steg och fortsätta det påbörjade arbetet.

Nu välkomnar vi dig som är speciallärare/specialpedagog/lärare med specialpedagogisk påbyggnadsutbildning och vill ta möjligheten att fortbildas, att söka tjänsten för att vara med och skapa en ännu bättre skola! 

 

Arbetsbeskrivning

Undervisa elever i behov av särskilt stöd i åk 4-9, i ämnen du har dina styrkor i. Extra meriterande är erfarenhet av att arbeta med både svenska och matematik 

Samordna och ansvara för att alla elever på Husbygårdsskolan får rätt stöd för att nå kunskapskraven. Detta sker i samarbete med skolledning, övriga speciallärare, specialpedagoger och SVA-lärare på skolan. Du ska också ingå i skolans Elevhälsoteam.

Kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare med specialpedagogisk påbyggnadsutbildning.

Vi lägger stor vikt vid följande kompetenser och personlig lämplighet.


Du har god förmåga att:

- leda och organisera arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas

- leda och handleda kollegor

- anpassa din undervisning utifrån effekten av olika undervisningsstrategier

- reflektera över arbetet på ett systematiskt sätt, både enskilt och tillsammans med kollegor

- se det kollegiala lärandet som en utgångspunkt för ny kunskap

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du skapar relation med elever och vårdnadshavare. Med god förståelse för hur människor tar till sig kunskap anpassar du ditt sätt att förmedla den, ofta med positiv förstärkning. Du är öppen och lyhörd för nya sätt att tänka och att arbeta i nära samarbete med andra. Du är tydlig i din kommunikation och har en god struktur när du planerar ditt arbete.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se

Förstelärare på Husbygårdsskolan har utifrån ett regeringsbeslut ett extra lönetillägg på 10000 kr.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Intervjuer sker löpande.

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 210811 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1723
Kontakt
  • Magnus Duvnäs, 0850845054
Publicerat 2021-04-06
Sista ansökningsdag 2021-04-25

Tillbaka till lediga jobb