Sjöstadsskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Sjöstadsskolan - en skola för framtiden.

Sjöstadsskolan är en kommunal grundskola (F-9) i Hammarby Sjöstad. Skolan startades hösten 2006 och har grundskola, grundsärskola, fritidsverksamhet och en särskild undervisningsgrupp. Det går ca 1000 barn och elever i Sjöstadsskolan. Pedagogerna är utbildade inom sitt område och arbetar för att stödja elevernas kunskapsutveckling och möjlighet att nå goda resultat. Vi arbetar aktivt med elevens trygghet och välmående utifrån ett elevhälsoperspektiv. Arbetslagen består av en eller två årskurser och undervisningen bedrivs i flexibla undervisningsgrupper. Vi har en väl utbyggd IT-satsning, med bland annat en dator per elev i högre årskurserna och iPads till de yngre eleverna. Sjöstadsskolans personal deltar i systematisk och kollektiv utveckling av undervisning.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att tillhöra ett våra lågstadiearbetslag som består av lärare, fritidspedagoger och barnskötare. Som barnskötare bidrar du till att vardagen på fritidshemmet fungerar väl och att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet bygger på elevers delaktighet och val. Tillsammans med övriga kollegor medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje elev och för hela gruppen. Du deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet enligt läroplan och verksamhetsmål. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du bidrar även vid föräldramöten. I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, elevfokuserad och serviceinriktad.

Kvalifikationer

Du behöver ha erfarenhet av arbete på fritidshem och barnskötarutbildning eller annat som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.

Övrigt
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/898
Publicerat 2021-02-26
Sista ansökningsdag 2021-03-12

Tillbaka till lediga jobb