Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Örbyskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning

Örbyskolan är en F-9 skola med ca 710 elever. Skolan är belägen i ett trevligt villaområde mellan Högdalens centrum och Älvsjö. Skolmiljön är lugn och trivsam och består såväl av äldre kulturminnesmärkta som nybyggda hus. Kommunikationerna är goda, flera busslinjer passerar skolan. Våra lågstadieklasser finns i olika byggnader runt skolgården där eleverna har sina klassrum och fritidsverksamhet i samma lokaler. 

Arbetsuppgifter

Som elevassistent på lågstadiet bidrar du till att både skoldagen och fritidshemstiden fungerar bra för eleven. Tillsammans med övriga pedagoger medverkar du till att eleven får den hjälp han behöver under vistelsen i skolan. På eftermiddagarna kommer du att tillsammans med fritidspersonalen arbeta utifrån våra styrdokument för fritidshem. Du kommer att ha tät kontakt med elevens vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Som person är du ansvarstagande, strukturerad, engagerad, tålmodig och flexibel. Ditt elevfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete. Du har lätt att samarbeta och handlar i enlighet med fattade beslut. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker. God fysik är meriterande eftersom arbetet med eleven kan ibland bli fysiskt.

Du ska ha gymnasieutbildning och gärna en elevassistentutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har arbetat med elever på låg- eller mellanstadiet och har kunskap om barn med olika neuropsykiatriska tillstånd. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Övrigt

Det kan bli förlängning av anställningen. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-06-30
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-03-17 ev tidigare
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40h
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/775
Kontakt
  • Virpi Rendahl, 08-508 45 823
Publicerat 2021-02-19
Sista ansökningsdag 2021-03-05

Tillbaka till lediga jobb