Stockholms Stad, Skarpnäck SDF, Äldreomsorg , Förebyggandeenheten

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet.

Beskrivning

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning söker timvikarier för timtjänstgöring och sommarvikariat till sin förebyggande enhet med öppna mötesplatser i Hammarbyhöjden och Skarpnäcksfältet samt Dagverksamhet med inriktning demens i Enskededalen.

Arbetsuppgifter

Vi söker två personer som arbeta vid behov redan idag men som söker sommarvikariat från mitten av juni till slutet av augusti. Arbetet är måndag-fredag ca kl. 8-16.30 på enhetens två olika verksamheter Förebyggandeenheten och Enskededalens dagverksamhet.

Arbetsuppgifterna består bl.a. av:

  • - Att arbeta på enhetens mötesplatser med att leda olika träningspass och må bra aktiviteter för stadsdelens seniorer både ensam och tillsammans med andra aktivitetsledare samt att baka och bereda måltider.
  • - Att arbeta på Enskededalens dagverksamhet för personer med demenssjukdom. I arbetet ingår att leda aktiviteter, laga mat och stödja och medverka till en meningsfull vistelse för våra gäster på dagverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig erfarenhet av att arbeta med personer med kognitiv svikt samt som även har ett specialintresse som matlagning, gymträning samt ha förmåga att utföra fysisk ansträngande arbetsuppgifter såsom motionsgympa och promenader.

Du har erfarenhet av att leda aktiviteter för seniorer och du har vana av planera och prioritera. Du har datorvana samt behärskar svenska språket i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och har förmåga att anpassa ditt bemötande utifrån den du möter. Du behöver kunna arbeta självständigt såväl som i grupp och ha lätt för att få kontakt med människor. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/745
Kontakt
  • Linn Bodén, 08-508 158 01
Facklig företrädare
  • Gun Thimander, Kommunal, 08-508 158 10
Publicerat 2021-02-18
Sista ansökningsdag 2021-03-04

Tillbaka till lediga jobb