Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Hjulsta grundskola

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Hjulsta grundskola har nu en helt ny skolledningen med stor erfarenhet av förändring och utveckling, där rektor har prisats ett flertal gånger och där det finns en stor erfarenhet av att skapa en skola i världsklass!

Hjulsta grundskola är en F-9 skola med drygt 400 elever. Många elever kommer från olika kulturer och de flesta har svenska som sitt andra språk, vilket berikar, utvecklar och utmanar vår vardag. Skolledningen består av rektor, två biträdande rektorer, en administrativ chef och en personalgrupp på ungefär 90 personer varav cirka hälften är lärare.

Våra elever ska ges möjlighet att utveckla sitt bästa jag, med goda kunskaper och väl utvecklade förmågor inför framtiden. Vi som arbetar på Hjulsta grundskola vill göra skillnad, och med stort engagemang och stor kunskap arbetar vi tillsammans. 

Nu fortsätter vi vårt gemensamma utvecklingsarbete mot högre måluppfyllelse. Vi vill att alla som arbetar här tycker att samarbete, lösningsinriktat förhållningssätt och flexibilitet är framgångsfaktorer för att komma så långt som möjligt i elevernas utveckling. Med prestigelöshet och lagarbete går det mesta att lösa! 

Arbetsbeskrivning

Hjulsta grundskola är idag ett mottagningskök, vilket innebär att vi får vår mat från extern verksamhet. Vårt mål är att på sikt ha ett tillagningskök där vi lagar all mat på plats, för bästa kvalité.

En bra skolmat kan göra verklig skillnad för elevernas skolframgång! Vi söker nu dig som med matglädje, engagemang och kreativitet vill varar med på resan att utveckla vår skolrestaurang. Du ser det som självklart att samspela med den pedagogiska verksamheten och vill att skolrestaurangen ska vara en viktig plats på skolan.

Arbetsgruppen kommer bestå av en kökschef, en köksansvarig/kock och dig som köksbiträde.

Som köksbiträde kommer du att:

  • biträda vid matlagning inklusive göra salladsbuffé
  • medverka i arbetet med egenkontroll
  • diska, städa och servera mat i serveringen

 

Kvalifikationer

Gymnasial utbildning inom livsmedelsprogrammet och/eller erfarenhet av liknande arbete. Datavana är meriterande. Mycket god kunskap i svenska både i tal och skrift.

Vid rekrytering kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet och goda referenser.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig.

Du ska vid eventuell anställning kunna uppvisa aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister.

Övrigt

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Spånga
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/693
Kontakt
  • Anna Goliat, 08-508 413 55
Facklig företrädare
  • Alganesh Ysaak, 08-508 413 50
Publicerat 2021-02-16
Sista ansökningsdag 2021-03-02

Tillbaka till lediga jobb