Stockholms Stad, Enskede-Årsta-Vantör SDF, Egen regi.

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Enskede - Årsta - Vantörs stadsdelsförvaltning erbjuder dig möjlighet att arbeta i en visionsstyrd och utvecklingsinriktad verksamhet. Här kommer du att kunna bidra till samhällsnyttan i en växande stadsdel där vi ser olikheter och mångfald som en resurs.

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du arbeta på en innovativ arbetsplats? Nu får du chansen att söka till Stureby Vård- och Omsorgsboende som är ett kommunalt äldreboende med 90 vårdplatser med demensinriktning. Vi har personcentrerat förhållningssätt där fokus ligger på den demenssjukes hälsa, välbefinnande och livskvalitet. Arbetet utgår ifrån ett salutogent förhållningssätt med fokus på att skapa en känsla av sammanhang för såväl boende som medarbetare. På Stureby VoB strävar vi efter att ha rikligt med glädje i det multiprofessionella arbetsteamet. Bra bemötande, ansvarsfullhet och initiativtagande hos medarbetare värderas högt. Aktiviteter och Verklighetslabbet berikar det dagliga arbetet och möjliggör såväl den enskilde medarbetarens personliga utveckling som utveckling av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska för timanställning. Arbetet innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på kommunalt äldreboende i enlighet med HSL. Handledarutbildning är meriterande; handledning av omvårdnadspersonal ingår i det dagliga arbetet. I Stockholms stad sker dokumentation i Vodok 2.0/ICF och erfarenhet av detta program är också meriterande.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har en specialistutbildning inom demensvård eller inom vård av äldre. Även BPSD utbildning värderas. Legitimationskontroll sker med Socialstyrelsen.

Minst fyra års erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom äldreomsorg och demensvård. Goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift, är nödvändigt.

Att vara trygg i rollen som sjuksköterska. Ett professionellt bemötande, stresstålighet och en förmåga att strukturera arbetet samt personlig lämplighet är essentiella förmågor och färdigheter.

Övrigt

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2020-12-07
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 40 timmar/vecka efter behov
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5502
Kontakt
  • Jani Kärppä, 0850814453
  • Pamela Duran, 0850820475
  • David Andersson, 0850820862
Facklig företrädare
  • Martin Junker, Vårdförbundet , 076-120 60 19
Publicerat 2020-12-03
Sista ansökningsdag 2020-12-31

Tillbaka till lediga jobb