Stockholms Stad, Norrmalm SDF, Äldreavdelningen, Väderkvarnen

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Norrmalms stadsdelsområde har drygt 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder, parkområden, handel, Life Science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrmalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att ge stockholmarna de bästa verksamheterna.

Arbetsplatsbeskrivning

Väderkvarnens utförarenhet ligger inne vid Hötorget i centrala Stockholm. Enhetens verksamhet omfattar 25 servicehuslägenheter, 92 lägenheter i vård och omsorgsboende samt en biståndsbedömd daglig verksamhet för äldre med psykisk ohälsa. Boendet är fördelat i tio mindre grupper, två med somatisk inriktning, fem med inriktning mot demens samt tre med profil äldrepsykiatri. Väderkvarnen arbetar med BPSD, är certifierad enligt Silviahemmets vård filosofi.

Arbetsbeskrivning

Som nattsjuksköterska hos oss ansvarar du för utförarenhetens sjuksköterskeinsatser samt handleder och stöttar omvårdnadspersonalen nattetid. Du ansvarar tillsammans med omvårdnadspersonal för omvårdanden där samt för de biståndsbedömda nattinsatserna på enhetens servicehus.

Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och biträdande enhetschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta med äldre. Du är trygg i din yrkesroll och har vana av att handleda omvårdnadspersonal. Du kan arbeta självständigt och har god problemlösnings- och kommunikationsförmåga samt har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom områdena geriatrik, demens, psykiatri, eller förskrivningsrätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att dokumentera i Vodok.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 67%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5376
Kontakt
  • Winnie Nordangård, 0000000
Facklig företrädare
  • Nås via växeln, 08-50809000
Publicerat 2020-11-26
Sista ansökningsdag 2020-12-10

Tillbaka till lediga jobb