Stockholms Stad

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Enskede Årsta Vantör är en av 14 stadsdelsförvaltningar i Stockholms stad. Som en del av Stockholms stad erbjuder förvaltningen förskola och fritid, omsorg om äldre och funktionsnedsatta, socialtjänst, förebyggande och trygghetsskapande arbete, stadsutveckling och parkskötsel till våra 100 000 stockholmare som bor i stadsdelsområdet.

Vi står inför spännande utmaningar när Enskede Årsta Vantörs stadsdelsområde växer och helt nya stadsdelar byggs. Cirka 25 000 nya lägenheter planeras här till år 2030.

Vi strävar hela tiden efter att Enskede Årsta Vantör ska vara ett stadsdelsområde för alla. Våra fokusområden är: Attraktiv arbetsgivare, jämställdhet och bemötande.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i en visionsstyrd och utvecklingsinriktad verksamhet. Här kommer du att kunna bidra till samhällsnyttan i en växande stadsdel där vi ser olikheter och mångfald som en resurs.

Vi som söker dig är en grupp av olika yrkeskategorier; verksamhetschef, biträdande chefer, samordnare, sjuksköterskor, vaktmästare, lokalvårdare, rehab och omsorgspersonal. Vi är ett engagerat gäng med vision om att ha roligt på arbetet samtidigt som vi ger den allra bästa omvårdnaden.

 

Vi söker en erfaren sjuksköterska för timanställning och sommarvikariat. Du ska vara van vid att arbeta självständigt men samtidigt delta i ett multiprofessionellt team som arbetar personcentrerat med fokus på brukarnas förmågor och förutsättningar. All omsorg utgår från stadens och den nationella värdegrunden vilket innebär att vi lägger fokus på en personcentrerad omsorg.

 

Sjuksköterskan ansvarar för en säker och ändamålsenlig hälso- och sjukvård av god kvalitet enligt gällande lagstiftning, författningar och riktlinjer. Du behöver vara en självgående sjuksköterska som är engagerad i vård av äldre. Du ska även tycka om att handleda och bekräfta omvårdnadspersonal så att de känner sig trygga i sitt dagliga arbete.

 

Dokumentation sker i Vodok och i nationella kvalitetsregister. Vi önskar att du är noggrann, ansvarsfull, kommunikativ och flexibel. God samarbetsförmåga är en förutsättning liksom datavana, social förmåga samt ett genuint intresse för den åldrande människan och för äldreomsorgen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2020-04-01
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Upp till 100 %
Ort Enskede
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1406
Kontakt
  • Marie Palmgren Berg, 0850814524
Facklig företrädare
  • Martin Junker Vårdförbundet, 076-1206019
Publicerat 2020-03-25
Sista ansökningsdag 2020-04-08

Tillbaka till lediga jobb