Stockholms Stad, Farsta SDF, Boendeenheten socialpsykiatri

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Farsta stadsdelsområde växer och utvecklas, det byggs nya bostäder och förskolor. Området består av tio stadsdelar av skiftande karaktär med villaområden, tunnelbaneförorter och centrala Farsta med sin höghusbebyggelse. Det är nära till kommunikationer och till naturen samt Farsta centrum med butiker och restauranger. I Farsta bor cirka 58 000 invånare och inom Farsta stadsdelsförvaltning arbetar cirka 1 300 medarbetare.

Arbetsplatsbeskrivning

Två boenden ingår i enheten, Stödboendet Frimärket i Svedmyra med tjugofem lägenheter och bemanning dagtid, alla dagar i veckan och Lingberga som ligger i Hökarängen och är ett gruppboende för åtta boende med personal dygnet runt.

Arbetsbeskrivning

Vi söker sommarvikarier med möjlighet att arbeta extra under vår/höst. Som boendestödjare är din främsta uppgift att motivera och ge vardagligt, praktiskt och socialt stöd för att skapa förutsättningar för ökad självständighet hos de boende. Detta gör du genom att på ett lyhört, inkännande och professionellt sätt visa respekt för brukarens önskemål och behov. Vi söker dig som försöker till du hittar ett arbetssätt som passar brukaren, använder dig av tidigare erfarenhet och har kunskaper till att ompröva dina arbetsinsatser i strävan att ge brukaren det bästa.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har gymnasieutbildning inom omvårdnad/samhällsvetenskapliga området eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du ska ha goda kunskaper i svenska. Meriterande är erfarenhet eller utbildning inom socialt arbete.

Övrigt
Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Farsta
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/329
Kontakt
  • Anna-Karin Kullberg, Enhetschef, 08-508 18 153
Facklig företrädare
  • Peder Starck, Kommunal, 08-508 18 248
Publicerat 2020-01-24
Sista ansökningsdag 2020-02-28

Tillbaka till lediga jobb