Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Lärare i matematik på spännande Vällingbyskolan

Vill du vara med på en spännande och nytänkande utvecklingsresa? Välkommen då till Vällingbyskolan!

Arbetsplatsbeskrivning

Vällingbyskolan är en F-9 skola som ligger nära Vällingby Centrum. På skolan går ca 800 elever som bor i närområdet i och runt ABC-staden Vällingbys alla bostadsområden. Vår skolbyggnad är en Kmärkt, häftig, funkisbyggnad med en stor inbjudande skolgård och härliga grönområden runt om. Vällingbyskolan befinner sig i ett spännande utvecklingsarbete med ett stort fokus på språkutveckling, matematisk utveckling, social utveckling samt rörelse för lärande. Vällingbyskolan har också initierat en stor fritidssatsning i syfte att öka samarbetet mellan skola och fritids och att använda allas kompetens på bästa sätt. Även fritidsverksamheten kommer att arbeta med ovan nämnda fokusområden och kompensatoriska arbetsmoment på eftermiddagens fritidsverksamhet. Vi strävar efter att vara det självklara valet för elever och föräldrar i Vällingby. Vi har ett väl fungerande elevhälsoteam som strävar efter att arbeta förebyggande och som består av skolsköterska, kurator, psykolog, specialpedagog/ speciallärare, studie- och yrkesvägledare som leds av skolledningen. Vi kommer arbeta vidare med Anna Borg, Skolsamordnare på KIND- Center of Neurodevelopmental Disorders, Karolinska Institutet Stockholm, i vårt samarbete kring utveckling av Vällingbyskolans elevhälsoarbete. På skolan har vi pedagogiska luncher där vår kökspersonal lagar all mat i skolans eget kök. Läs mer om skolan på https://vallingbyskolan.stockholm.se/

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad och positiv kollega som vill arbeta med undervisning i matematik i år 7-9 och som vill hjälpa till att utveckla verksamheten under vårterminen. Du kommer arbeta i nära samarbete med andra behöriga lärare i matematik och vara en del av vårt arbetslag i år 8.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är legitimerad lärare och helst behörig i matematik.

Som person har du god kommunikativ förmåga samt är lösningsfokuserad. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer krav på ansvarstagande och handlingskraft. Du har förmåga att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare samt kollegor.

Du har som mål att utforma en lustfylld och modern undervisning. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Genom att bedöma hur effektiva olika undervisningsstrategier är kan du öka elevernas engagemang och intresse och därmed deras kunskapsförmågor. Du arbetar tydligt med att sätta eleven i fokus via individualiserad undervisning och arbetar utifrån synsättet att alla elever ska ha möjlighet att lyckas i skolan.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-06-09
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2020-01-08
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vällingby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6361
Kontakt
  • Camilla Lundberg, 0850805824
Facklig företrädare
  • Marie Landelius, LR, 08-50805805
Publicerat 2019-10-30
Sista ansökningsdag 2019-11-20

Tillbaka till lediga jobb