Kämpetorpsskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Varmt välkommen att söka anställning på vår fina skola! Kämpetorpsskolan är belägen mitt i Älvsjö och har årskurserna F-7. Då vår ordinarie skola ska byggas ut till en F-9 skola delar vi för närvarande lokaler med Solbergaskolan. Vår nya skola står klar för inflytt januari 2020. På Kämpetorpsskolan arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra härliga elever ska få det absolut bästa, både i skola, fritidshem och Klubbverksamhet. Läs mer på www.kampetorpsskolan.stockholm.se Har du som lärare förmåga att fånga elever, skapa relation och ordentligt med verktyg att motivera eleverna till lärande? Tycker du om att undervisa och se elever växa? Är du flexibel och vill arbeta i team där samplanering görs till en styrka? Då är det Dig vi söker till våra elever i åk 4-7

Arbetsbeskrivning

Lärare i matematik åk 4. I tjänsten kan också ingå att arbeta i flerlärarskap inom flera ämnen i åldrar åk 4-7.

KvalifikationerDet är bra om du har arbetat som lärare tidigare. Är du nyexaminerad lärare men har erfarenhet av att arbeta med barn och unga är det också ett plus.


Övrigt

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön Kollektivavtal finns
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6060
Kontakt
  • Åsa Eskilsson, 0768250580
Publicerat 2019-10-15
Sista ansökningsdag 2019-11-03

Tillbaka till lediga jobb