Stockholms stad/Hägersten-Liljeholmen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vi står inför spännande utmaningar med en växande stadsdel och verksamheter som utvecklas. Hägersten-Liljeholmens stadsdelsförvaltning bildar en ny gemensam förvaltning med Älvsjö stadsdelsförvaltning från den 1 juli 2020.


Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bland annat förskola, social omsorg och äldreomsorg. Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utvecklas med oss!

Den kommunala förskoleverksamheten hos oss är den största i Stockholms stad och vi arbetar kontinuerligt och systematiskt med verksamhetens utveckling utifrån det kompetenta barnet och en lärande organisation.

Arbetsplatsbeskrivning

Är du en barnskötare som bjuder på din kompetens och bidrar till arbetsglädje? Motiveras du av att se barns lärande och självständighet utvecklas och har du en förmåga att se möjligheter istället för hinder?
Då är du säkert den vi söker som kan bidra till att skapa den professionella och välkomnande förskola vi gemensamt bygger.
Vi söker barnskötare till Årstabergs förskoleenhet som består av åtta förskolor i Årstaberg/Årstadal/Liljeholmen/.

Vi söker erfarna, driftiga och professionella barnskötare som kan axla uppdraget som barnskötare i enlighet med den nya läroplanen. Du ska vara trygg i din roll och stolt över det du bidrar med för barnens bästa.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar med en hög ambition och är ett positivt, kunnigt, och utvecklingsinriktat gäng. Vid senaste Förskoleundersökningen hade vi i snitt över 90% nöjda föräldrar på alla våra förskolor. Vi värnar en lugn och trygg arbetsmiljö för både barn och pedagoger.
Värdegrunden, förhållningssättet samt bemötandet är grunden och vi har genomfört ett framgångsrikt utvecklingsarbete där vi gjort en grundlig upprustning av lärmiljön så att den fungerar som den tredje pedagogen. Vi arbetar med grupper i gruppen och har skapat gemensamma strukturer och införskaffat ett basmaterial till varje arbetslag för att säkerställa likvärdigheten.

Våra ledord som genomsyrar verksamheten är Glädje, Trygghet och ett Lustfyllt lärande.
Med leken som grund tror vi på det kompetenta barnet och arbetar medforskande. Vi arbetar i projekt med ämnesintegrering, med enskilda utmaningar och har en skicklig pedagogisk utvecklingsledare som bistår i utvecklingen. Vi har återkommande reflektionsmöten och workshops för alla pedagoger där vi lär av varandra. Vi värnar utbildning, kollegialt lärande och har kommit långt i det digitala lärandet, både gällande teknisk utrustning och digital kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som med engagemang och nyfikenhet vill vara med och bidra i vårt pedagogiska utvecklingsarbete utifrån förskolans reviderade läroplan. Du skapar trygghet och sätter barnens bästa i fokus. Du är tydlig i din yrkesroll, kan skapa goda relationer och förtroende och är strukturerad men samtidigt idérik och framåtsträvande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och
välkomnar dig som har erfarenhet och ambition att utvecklas.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Liljeholmen/Årstadal/Årstaberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4878
Kontakt
  • Cecilia Lernberg, 08-508 23 818
Facklig företrädare
  • Kommunal Skärholmen, 08-508 48 810
Publicerat 2019-08-13
Sista ansökningsdag 2019-08-27

Tillbaka till lediga jobb