Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Elinsborgsskolan är en F-6 skola med ca 350 elever. Då våra elever har olika etnisk bakgrund bidrar det till en stor mångfald på skolan. På Elinsborgsskolan ser vi mångfald som en resurs som skapar dynamik och formar vår verksamhet till en rolig, utvecklande och spännande arbetsplats för såväl elever som personal. Skolan har ca 40 olika modersmål representerade bland våra elever vilket möjliggör samarbete med modersmålslärare. Skolan är en F-6 skola med två klasser/årskurs. Elinsborgsskolan har även en förberedelseklass, FK, för våra nyanlända elever samt en särskild undervisningsgrupp, LK. För åk 4-6 har skolan en musikprofil. Vi värdesätter kulturupplevelser för våra elever. Skolan har trygg organisation med tydliga rutiner och ett nära samarbete mellan skolledning och personal. Skolan ligger nära Järvafältet vilket ger optimala förutsättningar att samarbeta med Eggebygårds naturskola. Våra prioriterad arbetsområden är språkutveckling, kollegialt lärande och digitalisering. Skolans förstelärare leder arbete kring bl.a. med kollegialt lärande. Fritidshemmets verksamhet har ett pågående utvecklingsarbete kring aktivitetsplaneringar kopplat till LGR11 samt möjliggöra elevens lärande under hela sin dag på Elinsborgsskolan. Fritidshemmet är integrerat i skolan och ett samarbete skola-fritids är väl förankrat. Du kommer tillsammans med kollegor i arbetslaget att ansvara för att skapa goda förutsättningar för lärandet under elevens hela skoldag utifrån skolans styrdokument. Tillsammans driver arbetslagen det pedagogiska arbetet framåt. Läs mer på http://elinsborgsskolan.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning

Som fritidspedagog/lärare i fritidshem kommer du att tillsammans med dina kollegor i förskoleklassen att ansvara för verksamhetens innehåll, planering, genomförande och utvärdering. Du har särskilt huvudansvar för att se till att undervisningen på fritidshemmet blir målstyrt enligt LGR11. I tjänsten ingår även samarbete med vårdnadshavare, kollegor och ev. externa samarbetspartners som t.ex. Tensta konsthall. Kulturskolan och Tensta simhall. Du arbetar nära skolans övriga fritidshem och dess personal. Skolans organisation skapar utrymme för ytterligare samarbete mellan all personal som arbetar med eleverna. Tjänsten omfattar både skolsamverkan och arbete i fritidshemsverksamhet.

Kvalifikationer


Utbildad fritidspedagog eller lärare i fritidshem.
Även du som är nyutexaminerad är välkommen att söka tjänsten.

Övrigt

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4540
Kontakt
  • Terhi Sörensen, 0850803802
  • Anna-Maria Thun, 0850803801
Facklig företrädare
  • Johan Ekerholm, SAC, 08-508 03 800
Publicerat 2019-07-11
Sista ansökningsdag 2019-07-25

Tillbaka till lediga jobb