Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Stockholms hotell- och restaurangskola är en gymnasieskola med 600 elever, belägen ett stenkast från Globen. Skolan har ljusa och fräscha lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum och arbetsrum. Vi har flera kök, barer, receptioner, bagerier och ett eget chokladrum!

Läs mer på skolans hemsida

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig bibliotekarie med driv och stor kompetens till vår skola! Du är en engagerad bibliotekarie med elevfokus. Du förväntas ta egna initiativ och utveckla vårt nuvarande bibliotek till ett kombinerat modernt bibliotek och mediotek. Du vill bidra till elevernas läslust samt skapande av media och ser det som en del av lärandet. Du känner dig trygg med att vägleda eleverna i deras val av böcker och du är en viktig tillgång för eleverna i informationssökande och källkritik. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en stor organisationsförmåga och dokumenterad erfarenhet av arbetet som bibliotekarie. Du har även erfarenhet av att arbeta i skolmiljö. Mycket goda kunskaper i det svenska i såväl tal som skrift. Som person är du självgående, engagerad och servicemedveten. Du är också kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal inom kommunen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 190812
Löneform Månadslön, uppehållsanställning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Johanneshov
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4432
Kontakt
  • Anna Örjebo, 0761293418
Facklig företrädare
  • Marieh Ingelmo LR, 0727485480
  • Cecilia Gunnarsson Lärarförbundet, 0727485473
Publicerat 2019-07-13
Sista ansökningsdag 2019-07-28

Tillbaka till lediga jobb