Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Stockholms hotell- och restaurangskola är en gymnasieskola med 600 elever, belägen ett stenkast från Globen. Skolan har ljusa och fräscha lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum och arbetsrum. Vi har flera kök, barer, receptioner, bagerier och ett eget chokladrum!

Mer information på skolans hemsida

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är behörig, engagerad och yrkesskicklig specialpedagog. Genom ditt engagemang får du eleverna att känna sig sedda och personalen att vilja utveckla sitt specialpedagogiska kunnande. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en högkvalitativ pedagogisk verksamhet som skapar sammanhang för elevernas hela skoldag.

I tjänsten ingår att undervisning av enskilda elever och små grupper av elever samt handledning av personal kring skrivande av t.ex. pedagogiska utredningar. Erfarenhet från särskolan är meriterande. 

Det är viktigt att du gör eleven delaktig i planeringen och utvecklar elevens förmåga att lära. Tar till dig resultatet av aktuellt forsknings- och utvecklingsarbete och omsätter det i din undervisning och i din handledning. Ser digitala hjälpmedel som en naturlig del av "verktygslådan". Är intresserad av ett nära samarbete med gymnasiesärskola. Har förmåga att hålla ordning på flera administrativa processer kring pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram. 

Kvalifikationer

Kvalifikationer Du är legitimerad specialpedagog, helst med behörighet i matematik och svenska/SVA. Vi ber dig bifoga din lärarlegitimation i din ansökan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som en del av vår rekryteringsprocess får du genomföra en provlektion. Du kommer också att träffa elever under intervjun. Läs mer på http://www.pedagogstockholm.se

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut fattas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 190812
Löneform Månadslön,
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Johanneshov
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4429
Kontakt
  • Anna Örjebo, 0761293418
Facklig företrädare
  • Cecilia Gunnarsson Lärarförbundet, 0727485473
  • Marieh Ingelmo LR, 0727485480
Publicerat 2019-07-13
Sista ansökningsdag 2019-07-28

Tillbaka till lediga jobb