Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Stockholms hotell- och restaurangskola är en gymnasieskola med ca 600 elever, belägen ett stenkast från Globen. Skolan har ljusa och fräscha lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum och arbetsrum. Vi har flera kök, barer, receptioner, bagerier och ett eget chokladrum!

Vi värnar om det kollegiala lärandet och är övertygade om att ett arbetssätt som präglas av samarbete gynnar elevernas lärande.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill hjälpa en AST-elev (Autismspektrumtillstånd).

Som elevassistent/resurspedagog för AST-elev arbetar du tillsammans med elevernas mentor och lärare. Ni planerar, genomför och utvärderar undervisningen i arbetslaget. Du följer eleven under hela skoldagen och du kommer att få möjlighet att vara med och påverka struktur och arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig  behov av särskilt stöd, helst också kunskap om autismspektrumtillstånd. Som person är du inte rädd att hugga i och du behöver vara duktig på att skapa förutsägbarhet och trygghet för eleven och gruppen. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samt har en god ledarskapsförmåga. Har du dokumenterad utbildning inom NPF är det meriterande.


Du har några års erfarenhet av arbete som elevassistent/resurspedagog/arbetsterapeut samt erfarenhet av arbete med elever i stort behov av särskilt stöd och/eller av arbete i särskilda undervisningsgrupper.

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal inom kommunen.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20190812
Löneform Månadslön, uppehållsanställning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 t/v
Ort Johanneshov
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4425
Kontakt
  • Anna Örjebo, 0761293418
Facklig företrädare
  • Pelle Resander Kommunal, 08-508 334 20
Publicerat 2019-07-13
Sista ansökningsdag 2019-07-28

Tillbaka till lediga jobb