Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Bredängsskolan är en mångkulturell F-9 skola med ca 550 elever som har drygt 40 olika modersmål. På skolan, som ligger i Bredängs centrum med närhet till både natur och kultur, finns också en grundsärskola. Genom statsbidraget "Skapande skola" får skolan ta del av ett rikt kulturliv. Vår vision är att "Alla ska lyckas!''

Här arbetar kompetenta medarbetare som tycker uppdraget är meningsfullt och att det är viktigt att utvecklas och göra nytt. Alla elever har tillgång till Ipad eller dator så vi har stora möjligheter att använda digitala läromedel i undervisningen.
Klicka här på länken www.bredangsskolan.se så kan du läsa mer om vår skola.

Nu söker vi en lärare som vill undervisa våra elever som vill lära sig spanska!

Arbetsbeskrivning 
Tjänsten är en halvtidstjänst. Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning i spanska för åk 6-9. Du ingår i ett arbetslag med lärare med olika behörigheter. Du bedömer och betygsätter. Delat mentorskap kan eventuellt ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i spanska för åk 6-9.

Du har arbetslivserfarenhet. Din förmåga att leda arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas är god. Du reflekterar över ditt sätt att undervisa och värdesätter och bidrar till det kollegiala lärandet. Med ett formativt arbetssätt ser du elevernas olika förutsättningar att ta till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla den. Du samarbetar bra med både elever och vuxna. Din kommunikation är tydlig, du lyssnar och relaterar till andra på ett lyhört sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär
Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på www.pedagogstockholm.se.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2019-08-12, eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Stockholm/Bredäng
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4022
Kontakt
  • Amanda Christenson, rekryteringskonsult, 08-508 11 721, amanda.christenson@stockholm.se
  • Ingela Wihlner, bitr rektor, ingela.wihlner@stockholm.se
Facklig företrädare
  • Maryam Mohammadi, Lärarförbundet , 08-508 43 674
  • Ragnar Sjölander, LR, 08-508 42 302
Publicerat 2019-06-18
Sista ansökningsdag 2019-07-02

Tillbaka till lediga jobb