Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Bromma gymnasium

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Bromma gymnasium är en av Stockholms största gymnasieskolor. Skolan erbjuder språkintroduktion och fyra högskoleförberedande program: Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Bromma gymnasium är sedan länge en attraktiv skola för både elever och personal.  Våra elever utvecklas genom utmanande och varierade arbetsformer. Genom skolans fokusområden; entreprenörskap, hälsa och globalisering, lämnar eleverna skolan väl förberedda för kommande studie- och yrkesliv.

Arbetsbeskrivning

Lärare i företagsekonomi och marknadsföring sökes. Tjänsten är placerad på ekonomiprogrammet, och innefattar undervisning i gymnasieskolans företagsekonomiska- och marknadsföringskurser.

Ekonomiprogrammet på Bromma gymnasium är fem-parallelligt och därmed skolans största program.

Vikariatet är på 50 % och omfattar alla arbetsuppgifter som ingår i lärares uppdrag. Undervisning, samplanering med arbetslag och ämneslag, kompetensutveckling och ev. övriga tilldelade uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för gymnasieskolan.

 Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. 

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av annan lärare anställd i Stockholms stad.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2019-08-09
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3170
Kontakt
  • Gunilla Blomqvist, 0850849421
Publicerat 2019-05-15
Sista ansökningsdag 2019-05-29

Tillbaka till lediga jobb