Björngårdsskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning

Vad kul att du tittade på annonsen. Om du är en glad person med barnskötarutbildning som vill arbeta i förskoleklass är du den vi söker. 

Björngårdsskolan är en F-6 skola vid Mariatorget på Södermalm. Vi har en fantastisk personalgrupp som stöttar varandra, skrattar och har kul och vi behöver nu dig som del i vårt team till F-klass.

 

Arbetsuppgifter

I detta jobb ska du vara ett komplement i teamet som i dagsläget består av lärare och en fritidspedagog. Du måste vara en handlingskraftig prestigelös person med mycket hjärta, engagemang och nära till skratt. Du kommer att vara en viktig del i teamet och kommer att tillsammans med dina kollegor leda arbetet runt barngrupperna. Du kommer ha fokus på hela barngruppen och arbeta mer specifikt mot elever i behov av mer stöd.

 

Kvalifikationer

Du ska ha barnskötarutbildning och du ska ha erfarenhet av att ha arbetat i förskoleklass. Stort engagemang är mycket viktigt. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet.

Villkor

Visstidsanställning med chans till förlängning.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2019-12-20
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20190812
Löneform Månadsanställning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3056
Kontakt
  • Anton Gustavsson, 0850843410
Publicerat 2019-05-13
Sista ansökningsdag 2019-05-27

Tillbaka till lediga jobb