Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Grundskoleavdelningen,

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Smedshagsskolan är en F-9 skola som ligger i Hässelby Villastad. Skolan har ca 350 elever och elevantalet växer stadigt. Vi har närhet till såväl natur som kommunikationer. Vi arbetar i moderna och ändamålsenliga lokaler med en bra it-standard. Vårt arbetssätt är två-lärarsystem, vilket innebär att vi i alla teoretiska ämnen har två undervisande lärare som grundbemanning. Till hösten startar vi upp ett kollegialt arbete via Specialpedagogiska skolmyndigheten, kring specialpedagogik för lärare.

Arbetsbeskrivning
Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning i hem-och konsumentkunskap till årskurs 6-9. Du ingår i högstadiets arbetslag. Vi värdesätter planeringstid och har därför strukturerat tjänsten så att du har god planeringstid till att exempelvis planera dina lektioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation och är behörig att undervisa årskurs 6-9 i ämnet hem-och konsumentkunskap. Du har aktuell och relevant arbetslivserfarenhet.  Du har även erfarenhet av att arbeta med formativ bedömning.

Du motiveras av att samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är duktig på att både skapa kontakter och underhålla relationer. Du motiveras även av att arbeta mot mål och resultat. Du tar ansvar för din egen kompetensutveckling och reflekterar över det praktiska arbetet både enskilt och tillsammans med kollegor.

Du har god förståelse för att människor tar till sig kunskap på olika sätt och anpassar därför ditt sätt att förmedla ditt budskap till mottagaren. Du gör eleven delaktig i planeringen och utvecklar elevens förmåga att lära självständigt och tillsammans med andra. Du leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt och samarbete skapas. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär
Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 12/8-2019
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Hässelby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2775
Kontakt
  • Amanda Christenson, rekryteringskonsult, 0850811721, amanda.christenson@stockholm.se
  • Kim Milint, biträdande rektor, kim.milint@stockholm.se
Facklig företrädare
  • Linda Bruhn, LR, linda.bruhn@stockholm.se
  • Madelene Sundström, Lärarförbundet, madelene.sundstrom@stockholm.se
Publicerat 2019-05-06
Sista ansökningsdag 2019-05-20

Tillbaka till lediga jobb