Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Nybohovsskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Nybohovsskolan ligger på höjden i Liljeholmen. Vi har ca 165 elever på skolan i åk F-6. Våra hörnstenar är: Kunskap, samverkan och rörelse. Vi arbetar undersökande och tematiskt. Alla klasser har tillgång till IPads som pedagogiskt verktyg. Hela skolan jobbar med NTA och NO-labb. Vi har fotboll som specialinriktning i Hammarbys regi.

Arbetsbeskrivning

Som fritidspedagog och arbetslagsledare hos oss leder du ditt arbetslag. I ditt uppdrag ingår att bidra till kunskapsutveckling både under skoltid och fritidshemstid. I arbetet ingår att planera tillsammans med arbetslaget. Du samarbetar med övrig personal på skolan för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal. Under förmiddagarna kommer du att arbeta i en klass tillsammans med läraren och på eftermiddagarna på fritids. I rollen som arbetslagsledare har du det övergripande ansvaret för att utveckla och planera det pedagogiska arbetet på fritids. Tillsammans med din chef och dina kollegor driver du det systematiska kvalitetsarbetet.

Kvalifikationer

Fritidspedagogutbildning med examen är ett krav

Som sökande ska du ha tidigare erfarenhet och kvalifikationer att leda en arbetsgrupp.

Övrigt

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7169
Kontakt
  • Emilie Björklund, 0850822291
Publicerat 2018-11-09
Sista ansökningsdag 2018-11-23

Tillbaka till lediga jobb