Stockholms Stad, Rinkeby-Kista SDF

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vi är öppna, vi är nytänkande och vi visar och skapar tillit. Det är vår gemensamma värdegrund i Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning som inspirerar både vardag och utvecklingsarbete hos oss.

Rinkeby-Kista växer
Rinkeby-Kista befinner sig i en expansiv fas där invånarantalet beräknas öka med cirka 20 – 25 procent till 55 000 invånare inom tio år. I stadens översiktsplan är Kista-Järva ett utpekat fokusområde de kommande åren. Det innebär spännande utmaningar med bland annat fler bostäder, arbetsplatser, attraktiva offentliga miljöer och ökad service. För att kunna möta de behov utvecklingen medför söker nu förvaltningen en samhällsplanerare som vill vara med och skapa framtidens Rinkeby-Kista.

Förvaltningen erbjuder friskvårdsbidrag och friskvårdstid (1h/vecka) samt möjlighet att köpa rabatterat simhallskort och gymkort på utvalda anläggningar. Dessutom har du möjlighet till semesterväxling för fler lediga dagar

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att bevaka stadsdelsnämndens ansvarsområden i samband med exploatering och att vara förvaltningens kontaktperson i samhällsplaneringsfrågor.

I tjänsten ingår ett nära samarbete med flera av förvaltningens verksamheter, exempelvis förvaltningens parkingenjörer vad gäller t.ex. bevarande och utveckling av stadsmiljön och lokalförsörjningsfunktionen med b.la. den långsiktiga planeringen av lokaler för förvaltningens verksamheter. I tjänsten ingår också att svara på remisser, skrivelser och frågor om t.ex. samhällsplanering och detaljplaner samt att utföra allmänna utredningsuppdrag. 

Du kommer även att ha kontakt med andra berörda förvaltningar, bolag och myndigheter. Då tjänsten är ny finns möjligheter att påverka utformning och innehåll.

Kvalifikationer
Högskoleutbildning inom samhällsplanering eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdigt är ett krav. Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation är meriterande.

Du trivs med att arbeta självständigt och i samarbete med andra. Som person uttrycker du dig mycket väl i tal och skrift och har god analytisk förmåga. För att hantera rollen är det viktigt att du har god förmåga att kommunicera med olika målgrupper såsom myndigheter och andra externa parter.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. 

Övrigt
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kista
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6556
Kontakt
  • Johan Hernman, 0850801513
Facklig företrädare
  • Ata Hosseini, Vision, 08-508 010 00 (växeln)
  • Nadja Gürsoy, SACO, 08-508 010 00 (växeln)
Publicerat 2018-10-12
Sista ansökningsdag 2018-11-12

Tillbaka till lediga jobb