Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Nälstaskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Nälstakolan är en F-6 skola med 625 vetgiriga elever och med 95 engagerade medarbetare. Nälstaskolan är organiserad i 4-parallelligt F-3 samt 3-parallelligt år 4-6 fördelat på 24 klasser, 7 fritidshem och mellanstadieklubb. Skolan ligger i Nälsta på gångavstånd från Vällingby centrum och har nära till skog, mark och bad. Vi har en verksamhet vi är stolta över både inom skola och skolbarnomsorg. Nu söker vi dig som har höga ambitioner och som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla undervisning och verksamhet i enlighet med forskning och beprövad erfarenhet

Arbetsbeskrivning

Välkommen att söka tjänsten som Musiklärare på Nälstaskolan. Vi söker en engagerad musiklärare med tidigare erfarenhet att undervisa årskurs 4-6. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra. Ansvara för musikundervisning i årskurs 4-6, driva körverksamhet samt vara ansvarig för musikframträdanden på Nälstaskolans aktivitetsdagar såsom skolstart, öppen scen, lucia, julspel, vårfest, skolavslutning mm. Från hösten har skolan en helt ny musiksal. Undervisning sker i helgrupp. Det finns ett stort intresse för musik på skolan, både bland elever och personal. Finns eventuellt möjlighet till tjänstgöring upp till 75%, då med undervisning även i andra ämnen.

Kvalifikationer

Övrigt

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2018-08-13
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50% - 75%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3399
Kontakt
  • Anders Regner, 0761205705
Publicerat 2018-05-16
Sista ansökningsdag 2018-05-30

Tillbaka till lediga jobb