Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen,

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Smedslättsskolan ligger i ett lugnt villaområde nära till kommunikationer i Smedslätten/Bromma. Vi är en F-5 skola, två paralleller med 328 elever. Här möts du av professionella pedagoger som skapar ett gynnsamt inlärningsklimat där alla elever ges möjlighet att utveckla kunskaper utifrån sina förutsättningar. Tillsammans skapar vi en trygg miljö och ett positivt klimat. I den lilla skolan känner vi varandra och alla blir sedda. På vår fina skolgård ges det möjlighet till både undervisning och lek. Vi arbetar även med att öka elevernas fysiska aktivitet genom uppdraget ”Spring i benen” där eleverna ges möjlighet till styrda rörelseaktiviteter varje dag t.ex. genom korta rörelsepauser.

Arbetsbeskrivning

Till augusti 2018 söker vi barnskötare/resurspersoner som tillsammans med arbetslaget skapar en stimulerande verksamhet för våra elever. Vi söker dig som är initiativtagande, lösningsfokuserad och positiv. Under skoltid har du ett nära samarbete med lärarna och är en del i att ge våra elever en kvalitativ och lärorik dag. På eftermiddagen övergår verksamheten till fritidshemsverksamhet där du och dina kollegor planerar verksamheten utifrån Lgr11. Du ingår i ett arbetslag som består av olika yrkeskategorier vilket innebär att du bör vara en lagspelare. Tillsammans med dina kollegor organiserar och driver ni olika aktiviteter för att utveckla skolans pedagogiska arbete. Du samverkar med elever, kollegor och föräldrar på ett smidigt sätt. Du är en stabil och positiv förebild. Befattningen kan innebära att du antigen är resurs till en grupp eller följer och stöttar en eller några få elever i gruppen. På skolan arbetar vi i arbetslag (F-1, 2-3, 4-5) vilket ställer krav på god samarbetsförmåga med övriga kollegor även utanför det egna arbetslaget. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete på skola/fritidshem/klubb och gärna har en god kännedom kring skolans styrdokument.

Stämmer detta in på dig som person?

Välkommen med din ansökan.


 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Augusti 2018
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3398
Kontakt
  • Charlotte Cederlund, 0850807305
Facklig företrädare
  • Kommunal, Madelaine Nilsson, 0850807300
Publicerat 2018-05-16
Sista ansökningsdag 2018-05-30

Tillbaka till lediga jobb