Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Eriksdalsskolans grundsärskola är en verksamhet för elever med intellektuella funktionsnedsättningen med eller utan flerfunktionshinder på olika nivåer i skolåren F-9. Lokalerna ligger mitt i Eriksdalsskolan Det skapar naturliga möten i i skolans dagliga arbete. Läsåret 2018/2019 utökas verksamheten till ca 30 elever fördelade i 6 klasser som läser ämnesområden och/eller ämnen emligt grundsärskolans kursplan. Verksamheten grundar sig i den tydliggörande pedagogikens perspektiv. Eleverna erbjuds undervisning både enskilt och i grupp.

Arbetsbeskrivning

Vi söker två Speciallärare/Specialpedagoger som förutom undervisning ansvarar för planering, utförande och utvärdering. Som klasslärare ansvarar du för 5-6 elever och arbetsleder 4-5 assistenter. Du ser kollegialt lärande som en självklar utgångspunkt för att skapa ny kunskap. Förmåga till samarbete med fokus på att finna lösningar gällande arbetssätt och lärandemiljö är självklart för dig och du har en god förmåga att motivera och leda såväl elever som assistenter. 

Kvalifikationer

Legitimerad Speciallärare/Specialpedagog med behörighet att undervisa i grundsärskolans ämnesområden och/eller ämnen. Du leder undervisningen samt arbetar direkt med eleverna i undervisningssituationer.

Övrigt

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2426
Kontakt
  • Marie Hultqvist, Bitr rektor, 076-124 05 30
Facklig företrädare
  • Per Sahlström, Lärarförbundet, per,I.sahlstom@stockholm.se
  • Irene Ziverts, Lärarnas Riksförbund, irene.ziverts@stockholm.se
Publicerat 2018-04-17
Sista ansökningsdag 2018-05-01

Tillbaka till lediga jobb