Stockholms Stad

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Eriksdalsskolan och vår grundsärskola hittar du mitt på Södermalm nära vackra Årstaviken och närhet till stadens utbud. Vi har rymliga och funktionella lokaler anpassade för elever med flerfunktionsnedsättningar.

Arbetsbeskrivning

Som elevassistent kommer du att arbeta som stöd till elever med omfattade stödbeov under hela skoldagen (skola/fritids) Du ingår i ett arbetslag med lärare, fritidspedagoger och elevassistenter.

Kvalifikationer

Du är engagerad och flexibel samt öppen för många lösningar och arbetssätt. Du har lätt för att skapa och bevara goda relationer till människor. Du är en tydlig och trygg vuxen med social kompetens, gott ledarskap och empati. Du är en utpräglad lagspelare som vill bidra till elevers utveckling genom samspel och dialog. Du är en rak och öppen person med god struktur, organisatorisk förmåga samt rustad med handlings- och initiativkraft. Du ser på elevers utveckling utifrån ett helhetsperspektiv. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Övrigt

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2327
Kontakt
  • Marie Hultqvist, 0761240530
Facklig företrädare
  • Yvonne Röse, Kommunal , 08-50840568
Publicerat 2018-04-17
Sista ansökningsdag 2018-05-01

Tillbaka till lediga jobb