Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Bredängsskolan är en mångkulturell F-9 skola. På skolan talas det 42 olika modersmål. Skolan ligger mitt i centrum med närhet till både natur och kultur. Genom statsbidraget Skapande skola får skolan ta del av ett rikt kulturliv.  Här arbetar kompetenta lärare och hela skolan har genomgått matematiklyftet och läslyftet. Skolan är i en utvecklingsfas där vi har en 1-1 satsning vad gäller Ipads och datorer. Skolan satsar på digitala läromedel. Trivselledare anordnar aktiviteter på rasterna på vår nyrenoverade skolgård. Klicka här på länken www.bredangsskolan.se så kan du läsa mer om vår skola.

Nu söker vi en lärare som med stort engagemang vill undervisa våra elever i franska. Välkommen med din ansökan!

 
Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa i franska från åk 6 till åk 9. Det är kärnan i tjänsten. Utöver det önskar vi att du har behörighet och erfarenhet av undervisning i svenska som andraspråk och/eller engelska. Men även andra ämneskombinationer kan vara av intresse! Du tillhör högstadiets arbetslag och är mentor i en av våra 7:or. 
 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i franska t o m  åk 9. Med tidigare erfarenhet av undervisning har du förmåga att leda och organisera ditt arbete så att en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt och samarbete skapas.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och följande kompetenser: Du är trygg, stabil och har självinsikt. I din roll som lärare är du utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang genom att skapa kontakter och underhålla relationer. Med god förståelse för barns olika förutsättningar att ta till sig kunskap, anpassar du ditt sätt att undervisa. Du planerar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på www.pedagogstockholm.se.

Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 10 januari 2018 eller enl. ök.
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Bredäng
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/8569
Kontakt
  • Terhi Bisander, rektor, 0850824150
Facklig företrädare
  • Magdalena Wiberg-Bohman, LR, 08-50849993
  • Maryam Mohammadi, Lärarförbundet, 08-50843674
Publicerat 2017-12-15
Sista ansökningsdag 2018-01-08

Tillbaka till lediga jobb