Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Gullingeskolan är en dynamisk skola som präglas av höga förväntningar på elever och personal. Vi är en F-6 skola med ca 300 elever och omfattas dessutom grundsärskola med 18 elever samt fritidshem. Vi ligger centralt beläget i Tensta nära kommunikationer. På promenadavstånd finns skogar och ängar med bland annat Järvafältet, Eggeby gård, Spånga by, Spånga IP och Tensta simhall som vi använder i vår undervisning. Vi satsar särskilt på språkutveckling, matematik, hälsa och värdegrundsfrågor. I grundsärskolan arbetar vi med en tydlig struktur och använder bilder och tecken som stöd utifrån varje elevs behov. Vi har tillgång till Active board, datorer samt iPads i undervisningen. Vi arbetar med NTA (Naturvetenskap och teknik för alla). Våra ljusa och trevliga lokaler är anpassade efter elevernas behov och i vårt eget kök kan vi baka och äta vårt mellanmål.

Arbetsbeskrivning

Vi på Gullingeskolan söker efter en ny kollega till vårt välfungerande arbetslag i grundsärskolan. Tjänsten är i första hand ett vikariat t.o.m. den 31/10 med eventuell förlängning. I det dagliga arbetet bistår du lärare med undervisningen och hjälper elever att nå sina förväntade mål. På eftermiddagen bedriver du tillsammans med andra assistenter fritidsverksamhet för våra elever.

Kvalifikationer

Vana av att arbeta med barn. God samarbetsförmåga.Övrigt

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2017-10-31
Anställningens omfattning Heltid
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim./v.
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/5287
Kontakt
  • Tarja Rämö Mäkelä, bitr.rektor, 08-50803941
Publicerat 2017-08-03
Sista ansökningsdag 2017-08-17

Tillbaka till lediga jobb