Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Bildning för aktiv påverkan är skolans vision. Våra prioriterade utvecklingsområden handlar om att skapa en helhet i utbildningen för våra elever och att vara en lärande organisation. Lärarna är organiserade i arbetslag runt eleverna.

Varje elev hos oss har en egen dator. Vi förväntar oss att våra lärare använder datorn som ett naturligt redskap för att utveckla elevers lärande.

Vi har en mycket aktiv elevkår och närmare femtio elevföreningar som sysslar med allt från samhällsfrågor till olika typer av skapande verksamhet.

Kungshomens gymnasium erbjuder en mycket stimulerande lärandemiljö för elever och lärare och är bl a av den anledningen en av Stockholms allra mest populära och framgångsrika gymnasieskolor.

Läs mer på www.kungsholmensgymnasium.stockholm.se


Arbetsbeskrivning

Tjänsten är ett vikariat på 100 % från 1 mars - 9 juni 2017 i ämnena Samhällskunskap och engelska. Mentorskap ingår i tjänsten.
 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för gymnasiet i Samhällskunskap och Engelska 


Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2017-06-09
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 170301
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2016/2205
Kontakt
  • Annica Tengbom Ödén, 0850838002
Publicerat 2016-11-24
Sista ansökningsdag 2016-12-13

Tillbaka till lediga jobb