Vill du jobba extra som driftoperatör?

Logga in och sök jobbet

Trafikkontoret i Stockholms stad arbetar för att vår huvudstad ska vara ren, snygg och trygg att bo och vistas i. Vi utvecklar trafik- och stadsmiljön för att skapa god säkerhet och framkomlighet. Vi arbetar med gestaltning av gator, torg, parker och kajer. Ett av våra mål är att Stockholm ska vara världens mest tillgängliga huvudstad. Vi är ca 400 anställda och finns huvudsakligen i Tekniska Nämndhusets lokaler på Kungsholmen i Stockholm samt Trafik Stockholms lokaler i Kristineberg.

Trafik Stockholm är ett samarbete mellan Stockholms Stad, trafikkontoret och trafikverket. Trafikledningscentralen är bemannad dygnet runt, året om, övervakar och leder trafiken på det statliga och kommunala vägnätet. Vi ansvarar även för att trafikinformation når ut via bland annat radio, webb och mobila tjänster. Trafik Stockholm hanterar felanmälningar, larm och jourkontakter kring gator, torg och parker i Stockholms stad så som felparkerade bilar, fel på signaler, synpunkter på snöröjning mm.  Syftet är att få en säkrare och effektivare framkomlighet på våra vägar samt minskad miljöpåverkan. Dessutom ska Trafik Stockholm bidra till en ren och attraktiv stad att leva och bo i.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett mycket spännande serviceuppdrag där du får chansen att vara en del i arbetet att förbättra tillgänglighet och service för stadens invånare.

Du kommer att ta emot felanmälningar, larm och jourkontakter knutna till trafik- och stadsmiljön via telefon och andra kanaler. En stor del av rollen innebär också att samverka med vägtrafikledare, drifttekniker, entreprenörer med flera. Du fungerar som driftoperatör och ersätter den ordinarie personalen vid både akut och planerad frånvaro som kan uppstå under dygnets alla timmar och under veckans alla dagar. Vi tror att du är studerande, pensionär eller har någon annan typ av sysselsättning som gör att du flexibelt kan hoppa in och arbeta vid behov någon dag i veckan och gärna mer under vissa perioder.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har gått ut gymnasiet, har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska liksom engelska. Du har goda datakunskaper i Officepaketet samt Windows och en god lokalkännedom i Stockholm.

Erfarenhet av professionellt kundbemötande och/eller serviceutbildning är meriterande.

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som driftoperatör hos oss behöver du vara lösningsfokuserad, ta egna initiativ och ha lätt för att skapa kontakter. Du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt och har en hög servicenivå. Du kan även arbeta självständigt och är stresstålig. För att passa in bäst hos oss behöver du ha en positiv grundsyn och ett flexibelt förhållningssätt. Vi tror också att du är nyfiken och har lätt för att lära nytt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor, hör av dig till Krister Mandorff, enhetschef på telefonnummer 08-508 26 296. Eller mejla krister.mandorff@stockholm.se

Logga in och sök jobbet