Junior värderare

Logga in och sök jobbet

Exploateringskontoret söker en junior värderar

Om tjänsten
Avdelningen för Mark och värdering erbjuder nu en unik tjänst som ger en ordentlig inblick i hur stadens organisation fung­erar. Som junior värderare på enheten erbjuds du spännande arbetsuppgifter i en trivsam miljö med högt tempo. Anställningen är en timanställning, cirka 10-15h/vecka under 1-2 år (anpassad till studierna). Anställningen kan påbörjas innan sommaren.

Arbetsupp­gifterna kommer initialt att vara fokuserade på:

  • Hantera friköp av tomträtter, främst flerbostadshus
  • Bistå i arbetet med värdering i samband med friköp och andra mindre värderingsärenden
  • Marknadsbevakning
  • Övrigt som kan komma med tjänsten

Om oss
Stockholms stad är inne i ett expansivt skede och exploate­ringskontoret har en viktig roll i att utveckla och bygga huvud­staden. Vi arbetar med många av Sveriges mest intressanta och uppmärksammade stadsutvecklingsprojekt. Exploate­ringskontoret ansvarar bland annat för stadens mark, exploa­tering för bostäder och företagsområden och samordning av stadens olika miljöprofilområden.

Avdelningen för Mark och värdering ansvarar för den löpande markförvaltningen och består av bostadsvärderingsenheten, enheten för kommersiell värdering och markförvaltnings­enheten. Bostadsvärderingsenheten utarbetar riktlinjer för upplåtelser, tomträttsavgälder, köp och försäljning av fastig­heter och är stadens specialistfunktion för fastighetsvärdering avseende mark för bostäder.

 

Vi söker dig som

  • Studerar inriktningen mot fastighetsekonomi och juridik inom samhällsbyggnads- eller lantmäteriprogrammet (årskurs 3 alt. 4)
  • Har ett stort intresse för fastighetsvärdering.
  • Har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
  • Är van vid, och trivs med, att tala inför grupp.
  • Har goda IT-kunskaper.

I rollen samverkar och arbetar du med olika typer av aktörer. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är flexibel, struk­turerad, noggrann och resultatorienterad. Andra egenskaper som värderas högt är ekonomisk medvetenhet, affärsmässig­het och god förhandlingsförmåga.

Kontakt
Vid frågor om tjänsten kontakta:
Daniel Roos, chef, enheten för bostadsvärdering
daniel.roos@stockholm.se
08-508 265 04

Nizar Mabrouk, Fastighetsvärderare
nizar.mabrouk@stockholm.se
08-508 876 64

Ansökan
Skicka in ditt CV och personliga brev senast den 19 maj, 2019

 

Logga in och sök jobbet