Tillbaka

Intresseanmälan: Praktikplats till HR - HT23

Logga in och sök jobbet

Vill du göra din praktik på ett bolag som förändrar människors vardag? Där viktiga samhällsfrågor står på agendan? Brinner du för personalfrågor och vill få en bred inblick i HR-arbetet? Då ska du ansöka om praktikplats hos oss!

Enheten du kommer tillhöra består av tre olika team: HR-teamet, kommunikationsteamet och kvalitetsteamet. HR-teamet består av tre HR-generalister med olika huvudområden: kompetensförsörjning, lön och förmåner, samt arbetsmiljö och arbetsrätt. Till hösten söker vi en praktikant som just nu studerar en relevant eftergymnasial utbildning där du efter studierna avser arbeta inom HR-området. Du kommer att ha en handledare under hela din praktikperiod som du kan vända dig till vid frågor och som finns med och stöttar genom hela processen. 

Som praktikant får du vara med och stötta hela HR-teamet och få arbeta med frågor inom alla våra områden, där du även har möjlighet att rikta in dig på något område/några frågor du brinner extra för. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innefatta:

  • HR-administration
  • Rekrytering
  • Employer Branding
  • Onboarding 
  • Offboarding
  • Planering av aktiviteter 

Vi söker dig som är bekväm med att arbeta självständigt och du tar gärna egna initiativ i ditt arbete. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta med andra. 

Ansökan 
Du skickar in din ansökan genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi ber dig att ladda upp ditt CV och personligt brev, samt svara på urvalsfrågorna. Urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor om praktikplatsen kan du höra av dig till HR@micasa.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss 
Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Vår huvudsakliga uppgift är att tillhandahålla välskötta, trygga och tillgängliga bostäder till stadens äldre, personer med funktionsnedsättning samt till av staden prioriterade grupper med svag ställning på bostadsmarknaden. Vi äger och förvaltar ca 110 fastigheter som omfattar knappt 1 miljon kvadratmeter. Vi sitter i ett modernt kontor på Nordkapsgatan 3 i Kista, ca sju minuters gångväg från Kista centrums tunnelbana och busstation.