Tillbaka

Intresseanmälan praktik 2023

Logga in och sök jobbet

Läser du vid högskola, universitet eller yrkeshögskola och är intresserad av att göra praktik eller examensarbete hos oss? Skicka in en intresseanmälan för vårtermin och hösttermin år 2023. Vi ser fram emot din ansökan. 

Om oss

Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Vår huvudsakliga uppgift är att tillhandahålla välskötta, trygga och tillgängliga bostäder med rimliga hyror till stadens äldre, personer med funktionsnedsättning samt till av staden prioriterade grupper med svag ställning på bostadsmarknaden. Micasa Fastigheter äger och förvaltar ca 110 fastigheter som omfattar drygt 1 miljon kvadratmeter. Omsättningen är ca 1 miljard kronor. Våra miljö och energiledningssystem är certifierade enligt ISO 14001 och 50001. Micasa Fastigheters värdegrund bygger på engagemang, nytänkande, omtanke och kunskap. De fyra ledorden ska ses som ett förhållningssätt som genomsyrar alla områden och allt vi gör inom ramen för vår verksamhet. Läs gärna mer om oss här på vår webbplats eller besök oss på Facebook.

Praktik hos Micasa

Genom att praktisera hos oss får du praktisk arbetslivserfarenhet och möjlighet att knyta kontakter inför framtiden. Vi vill ge dig en meningsfull praktikperiod med utvecklande arbetsuppgifter. Under din praktik får du arbeta tillsammans med en kollega och du ges en inblick i vad yrket innebär och i vissa fall får du utföra egna arbetsuppgifter. Under hela praktiken kommer du att ha en handledare.

Du kan ansöka om praktik inom olika områden;

  • hos avdelningen Ekonomi kan du praktisera inom upphandling/inköp
  • hos Fastighetsavdelningen kan du praktisera inom projekt, fastighetsdrift eller hyresgästservice
  • hos avdelningen Fastighetsutveckling kan du praktisera inom förvaltning, nyproduktion och miljö

Micasa är en beställarorganisation och har ingen egen fastighetsdrift utan har en entreprenör som utför dessa arbetsuppgifter för vår räkning. Vi har därför ingen möjlighet att erbjuda praktikplatser som fastighetsvärd.

Ansökan

När du registrerar din intresseanmälan/ansökan behöver vi få följande information från dig i ditt CV eller presentation:

  • kontaktuppgifter
  • information om din utbildning
  • är det en specifik roll du söker
  • vilken tidsperiod som är aktuell.

För oss är det viktigt att höra vad du förväntar dig av din praktik hos oss. 

Är du aktuell för en praktikplats kommer vi att kontakta dig.