Extrajobba som badmästare!

Logga in och sök jobbet

Är du en person som får energi av att träffa många människor på kort tid? Uppskattar du ett rörligt arbete där service och bemötande står i fokus? Då tror vi att badmästare är det perfekta extrajobbet för dig!

Just nu söker idrottsförvaltningen extrapersonal till två simhallar i innerstan - nyrenoverade GiH-badet och Kronobergsbadet.

Tillsammans med dina kollegor ser du till att anläggningen är ren och fräsch och att våra gäster känner sig trygga och välkomna när de besöker oss. Som badmästare har du städning och receptionsarbete som dina primära arbetsuppgifter och beroende på dina kunskaper och intressen kan du även få hålla simskola eller ge gyminstruktioner. Har du tidigare erfarenhet från detta är det givetvis meriterande.

Vem söker vi?

Du behöver vara 18 år fyllda och ha tillräckligt goda kunskaper i svenska i tal och skrift för att obehindrat kunna kommunicera med våra besökare. Det är meriterande om du kan tala andra språk än svenska. Det är framför allt viktigt att du som person är lyhörd, flexibel och uppskattar att arbeta med våra besökares och hela verksamhetens bästa för ögonen.

Simkunnighet är ett krav och under rekryteringsprocessen kommer du att få genomgå ett arbetsprov som består av att falla i på djupt vatten och sedan simma 200 m varav 50 m på rygg. Du behöver klara ett djupdyk på mellan 3,5 m och 4,5 m beroende på vilken anläggning du arbetar på.

Ansökan

Du skickar in din intresseanmälan genom att tycka på Logga in och sök här nedan.

Urval sker löpande och utifrån behov på anläggningarna. Har du frågor är du välkommen att kontakta Zoi Bergström, anläggningschef, på tel. 076-129 46 77.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Om idrottsförvaltningen

Idrottsförvaltningen driver och utvecklar stadens hundratals idrottsanläggningar: sim- och idrottshallar, utegym, motions- och skidspår, idrottsplatser, ishallar, ridanläggningar, skateparker med mera. Genom verksamhet i anläggningarna, organiserad föreningsidrott och möjlighet till spontanidrott ser vi till att det finns aktiviteter för alla. Vi svarar även för friluftsverksamhet, fiskevård, båtfrågor, bidrag till föreningar och mycket mer. Läs gärna mer om idrottsförvaltningens uppdrag och organisation på stockholm.se/idrott.

Logga in och sök jobbet