Stockholms Stad, Kungsholmen SDF, Enheten för intern service

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Kungsholmens stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 13 stadsdelsförvaltningar och omfattar de tre öarna Kungsholmen, Lilla Essingen och Stora Essingen.

Inom stadsdelsförvaltningen arbetar ca 1300 medarbetare, som ansvarar för bland annat äldreomsorg, förskola, socialtjänst, omsorg om personer med funktionsnedsättning och stadsmiljö. Tillsammans arbetar vi för att ständigt utveckla våra verksamheter och ge bra service till alla som lever sitt liv på Kungsholmen och Essingeöarna.

Vi är engagerade och strävar efter att göra vårt allra bästa, varje dag. Hos oss får du möjlighet att bidra till att göra Kungsholmen till ett ännu bättre stadsdelsområde att bo, leva och verka i.

Vill du vara med och förbättra Kungsholmens stadsdelsförvaltnings interna och externa kommunikation? Är du en digital kommunikatör i början av din karriär som är duktig på textbearbetning, budskap och layout samt att skapa engagerande innehåll till digitala kanaler? Då kan det vara dig vi söker till en visstidsanställning på Kungsholmens stadsdelsförvaltning.

Rollen som digital kommunikatör

Vi söker nu en digital kommunikatör med operativ inriktning för att stärka förvaltningens kommunikationsarbete. Du kommer att arbeta mot samtliga verksamhetsområden inom förvaltningen. Ditt uppdrag är att skapa engagerande innehåll i våra sociala medier och i form av text, foto och film. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att planera, samordna och producera olika kommunikationsinsatser för våra målgrupper. I rollen ingår även att vara förvaltningens huvudwebbredaktör och ansvara för förvaltningens sidor på intranätet och externa webbplatsen.

Din tjänst är placerad på enheten för intern service på ekonomiavdelningen. Du arbetsleds av och arbetar tillsammans med kommunikationsansvarig på förvaltningen som är direkt underställd stadsdelsdirektören och ingår i förvaltningsledningen. Tillsammans driver ni frågor som utvecklar stadsdelsförvaltningens kommunikation. Tjänsten är en visstidsanställning med start 1 september 2021.

Dina kompetenser och erfarenheter

Vi söker dig som har:

  • eftergymnasial utbildning inom digital kommunikation
  • dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat som digital kommunikatör eller liknande roll
  • stort intresse, förståelse och goda kunskaper inom digital kommunikation
  • intresse för det svenska språket och mycket god förmåga att anpassa och skapa text och innehåll för olika behov, kanaler och målgrupper
  • goda kunskaper i layout, foto och film
  • goda kunskaper i Office, filmredigeringsprogram, Photoshop med flera.
  • erfarenhet av och kunskap om webbpublicering i Episerver

Dina personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är kreativ, strukturerad och driven. Du är en person som ser till att saker blir gjorda. Du är van att arbeta självständigt inom ditt ansvarsområde samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Du är noggrann och har ett öga för detaljer samtidigt som du har lätt för att identifiera huvudbudskap och kärnan i det material du hanterar. Du har ett intresse för omvärldsbevakning och har en förmåga att identifiera behov och trender. Vidare är du prestigelös, flexibel och bra på att initiera kontakter och bygga relationer.

Förmåner

Vi tillämpar flexibel arbetstid och vinter- och sommararbetstid samt möjlighet till semesterväxling. Förvaltningen bedriver ett aktivt friskvårdsarbete, erbjuder friskvårdsbidrag. Som medarbetare hos oss går det att köpa årskort till Stockholms stads simhallar inklusive gym till ett förmånligt pris.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning till 2022-02-28, med möjlighet till förlängning. Vid en eventuell intervju kommer vi att be dig visa upp några exempel på uppdrag som du har genomfört.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2022-02-28
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde i september eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Kungsholmen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3994
Kontakt
  • Eliana Hjelm, HR-konsult, 08-508 080 46 (åter från semester 2/8)
  • Marita Åkersten, bitr.avdelningschef Ekonomi, 08-508 083 51 (åter från semester 26/7)
Facklig företrädare
  • Helena Stammarnäs, Vision, helena.stammarnas@stockholm.se
Publicerat 2021-07-17
Sista ansökningsdag 2021-08-01

Inapoi la locuri de munca vacante