Stockholms Stad, Enskede-Årsta-Vantör SDF, Förskola

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Enskede Årsta Vantör är en av 13 stadsdelsförvaltningar i Stockholms stad. Som en del av Stockholms stad erbjuder förvaltningen förskola och fritid, omsorg om äldre och funktionsnedsatta, socialtjänst, förebyggande och trygghetsskapande arbete, stadsutveckling och parkskötsel till våra 100 000 stockholmare som bor i stadsdelsområdet.

Vi står inför spännande utmaningar när Enskede Årsta Vantörs stadsdelsområde växer och helt nya stadsdelar byggs. Cirka 25 000 nya lägenheter planeras här till år 2030.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i en visionsstyrd och utvecklingsinriktad verksamhet. Här kommer du att kunna bidra till samhällsnyttan i en växande stadsdel där vi ser olikheter och mångfald som en resurs.

Utbyggnaden av vårt stadsdelsområde kräver ett innovativt nytänkande och bjuder på många intressanta utmaningar och möjligheter till att bidra till utvecklingen i förskolan för rätt person.

I april flyttar vi tillbaka till vår nybyggda fina förskola på Vingåkersvägen.

Vi söker en förskollärare och erfarna barnskötare som ska vara med och bygga upp en ny avdelning för arbete med de yngre barnen.

Örby förskolor är en enhet på fem förskolor från Högdalen till Örby. Om du gillar verksamhetsutveckling, organisationsutveckling, utveckling av pedagogiska inne- och utemiljöer är Örby förskolor en arbetsplats där du kommer att trivas.

I Örby förskolor arbetar vi för att skapa en lustfylld och lärande miljö där barn och pedagoger tillsammans ska uppleva härliga dagar. Vi erbjuder en mångfald av olika pedagogiska inriktningar och metoder så att varje barn får rätt stimulans varje dag. Gemensamt för våra fem förskolor är att vi möter och behandlar alla barn med respekt och ett genuint engagemang. Örby förskolor arbetar för att kontinuerligt utveckla vårt pedagogiska arbete. I vårt uppdrag innebär det att vi ska möta samtidens och morgondagens behov och förväntningar från både familjer och myndighet på ett professionellt sätt.


Vill du bli en av oss?

Som förskollärare i Örby utövar du ett formativt och pedagogiskt ledarskap. Du är lösningsfokuserad med en god förmåga att kommunicera med övriga medarbetare och föräldrar. Med ett professionellt förhållningssätt och en stark kommunikativ förmåga lyckas du bygga långsiktigt goda relationer.

Vi arbetar målmedvetet för samverkan mellan avdelningarna och märker genom samarbetet en ökad trygghet och glädje bland barn och medarbetare. För oss är det viktigt att det finns utrymme för humor i vardagen där både barn och vuxna får plats.
Vingåkersvägen söker nu en initiativrik förskollärare som är van att arbeta ur ett medforskandeperspektiv där leken är i fokus.
Det är viktigt att du vill arbeta utifrån att alla barn är kompetenta och att alla barn kan.


Vi söker dig som

• Vill arbeta för att varje barn utvecklar kunskaper och färdigheter som gör att de utifrån sina förutsättningar når sin fulla potential.
• Är en lagspelare som vill vara med och bygga ett team präglat av transparens och hjälpsamhet?
• Vill göra skillnad och arbeta i ett utvecklingsinriktat team?

Vi erbjuder
Kontinuerlig fortbildning, friskvård, engagerade kollegor och föräldrar.

Intervjuer kommer att ske löpande.
Endast ansökningar med behöriga förskollärare kommer att behandlas.

Tveka inte – är du nyfiken så skicka in din ansökan snarast!

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20210501
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/844
Kontakt
  • Pia Ramirez Måård, 0761220152
Publicerat 2021-02-23
Sista ansökningsdag 2021-03-09

Wróć do ofert pracy