Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Adolf Fredriks musikklasser är en 4-9 skola med ca 1100 elever belägen på Norrmalm. Profilen är körsång och våra elever är, utöver musikaliska, även engagerade, ambitiösa och har goda resultat. Vi arbetar för ett hållbart lärande. Vi vill att våra elever ska behålla sina fina resultat och samtidigt må gott längs vägen. Läs gärna mer på http://www.afmusik.se

Arbetsbeskrivning

Som skolpsykolog på Adolf Fredriks musikklasser arbetar du främst förebyggande och du tillför ett psykologiskt perspektiv i vårt viktiga elevhälsoarbete. Utifrån skolans utvärderingar föreslår och initierar du utvecklingsområden på skolan. Du deltar aktivt och driver sedan arbetet framåt i samråd med skolans elevhälsa och ledningsgrupp. Du ger konsultation och handledning till skolans personal tillsammans med Elevhälsans olika professioner eller på egen hand. Du bidrar med och förmedlar din kunskap om lärande, utveckling, skydds- och riskfaktorer för elevers hälsa, psykiska besvär och olika funktionshinder till både elever, vårdnadshavare och personal. 

Efter beslut som tas av Elevhälsan och rektor, genomför du även psykologiska bedömningar av elever, som sedan bidrar till elevers lärande och hälsa. 

Kvalifikationer

Psykologexamen (5-årig utbildning vid Universitet) samt ett års praktiktjänstgöring , PTP. Legitimation utfärdas av Socialstyrelsen (efter psykologexamen och godkänd PTP)

Vi ser gärna att du har god förmåga att arbeta i team och att samarbeta med andra verksamheter. Du har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. 

Du är bekväm med att tala inför större grupper elever, personal och vårdnadshavare. 

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5866
Kontakt
  • Malin Tärnström, 0850844970
Publicerat 2019-10-04
Sista ansökningsdag 2019-10-20

Terug naar vacatures