Stockholms Stad

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Stockholm är en av fyra orter i Sverige som har ett Riksgymnasium för Rörelsehindrade (RgRh), för ungdomar med omfattande rörelsenedsättning. Verksamheten omfattar skola, boende och habilitering. Habiliteringen består av ett tvärprofessionellt arbetslag på 11 personer. På grund av ökat antal patienter behöver vi nu utöka habiliteringsgruppen vid RgRh. Vi finns i nya fräscha lokaler på S:t Eriks gymnasium vid Fridhemsplan.

Arbetsbeskrivning

Som psykolog vid RgRh:s habilitering samarbetar du med arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator och logoped i ett team runt patienten. Stort fokus läggs på vuxenblivande, med målet att ungdomarna ska känna sig rustade för framtiden efter avslutad gymnasietid. Arbetsuppgifterna innefattar sedvanliga psykologinsatser som t.ex. samtalsbehandling och utredning och sker i samarbete med lärare, elevassistans, elevhem och elevhälsan. Förutom det individinriktade arbetet förekommer också arbete gällande gruppverksamheter, temakvällar och dylikt. I arbetet ingår dokumentation såsom journal- och intygsskrivande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av och kunskap om ungdomar med svår rörelsenedsättning samt arbete inom habilitering är meriterande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av utvecklingsbedömningar. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga, då vi arbetar i team, samtidigt som du kan arbeta självständig. Du är en nyfiken person, som kan planera din arbetsdag och samtidigt vara öppen för att dagarna inte alltid blir som du tänkt dig. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Utdrag ur belastningsregister krävs.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3023
Kontakt
  • Kaisa Lilja, 08-508 426 41
Facklig företrädare
  • Carina Lundgren, SACO, 08-508 408 18
Publicerat 2019-05-15
Sista ansökningsdag 2019-05-31

Retour aux postes vacants