Stockholms stad

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Södermalms stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar och omfattar stadsdelarna Södermalm, Reimersholme, Långholmen, Gamla Stan, Riddarholmen och Hammarby Sjöstad. Det bor drygt 125 000 invånare i området. Inom Södermalms stadsdelsförvaltning arbetar drygt 1700 medarbetare som ansvarar för att äldreomsorg, förskola, socialtjänst, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och stadsmiljö utförs på allra bästa sätt för Södermalmsborna.

Arbetsplatsbeskrivning

Södermalms vård- och omsorgsboendeenhet består av tre vård- och omsorgsboenden, Katarinagården, Kulltorp och Nytorgsgården. På boendena finns inriktning både mot demens och somatik. På Kulltorp finns ett korttidsboende.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska arbetar du i teamet kring den äldre där du bidrar med din specialistkompetens i omvårdnad. Tillsammans med dina kollegor planerar och organiserar du vården och arbetar för en god omvårdnad och hälso- och sjukvård utifrån individens behov. Vi arbetar personcentrerat och utifrån att alla har något att bidra med. Arbetet innebär både akuta och planerade insatser vilket gör att du fattar självständiga beslut. Arbetet kräver flexibilitet och självständighet. Du arbetar tillsammans med undersköterskor med lång erfarenhet och som är trygga i sin kompetens. Du tar en aktiv del i vårt gemensamma arbete och vårt utvecklingsarbete för att vi ska nå våra mål.

Kvalifikationer

Krav: legitimerad sjuksköterska.Vana att dokumentera, vi dokumenterar i Vodok 2.0/ICF.
Vi söker dig som är trygg, stresstålig samt har en personlig mognad. Du är lyhörd för den äldres behov, ger ett gott bemötande och ser den äldre som en del i teamet. Du har god samarbetsförmåga och delar med dig av dina kunskaper/förmågor. Du har ett genuint intresse att arbeta med äldre.

Vi söker dig som som har en god känsla för kvalitet, bidrar med god stämning, och är ansvarsfull i ditt arbete.

Goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning.

Övrigt

Vid frågor maila Lisa Larsson, Biträdande Enhetschef HSL. lisa.v.larsson@stockholm.se

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enligt överrenskomelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Södermalm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4903
Kontakt
  • Lisa Larsson, 0850812579
Facklig företrädare
  • Roland Friberg, Vårdförbundet, 0771-420420 vxl
Publicerat 2019-09-12
Sista ansökningsdag 2019-10-20

Return to job vacancies