Stockholms Stad, Enskede-Årsta-Vantör SDF, Kultur, fritid och demokrati

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Enskede Årsta Vantör är en av 14 stadsdelsförvaltningar i Stockholms stad. Som en del av Stockholms stad erbjuder förvaltningen förskola och fritid, omsorg om äldre och funktionsnedsatta, socialtjänst, förebyggande och trygghetsskapande arbete, stadsutveckling och parkskötsel till våra 100 000 stockholmare som bor i stadsdelsområdet.

Vi står inför spännande utmaningar när Enskede Årsta Vantörs stadsdelsområde växer och helt nya stadsdelar byggs. Cirka 25 000 nya lägenheter planeras här till år 2030.

Vi strävar hela tiden efter att Enskede Årsta Vantör ska vara ett stadsdelsområde för alla. Våra fokusområden är: Attraktiv arbetsgivare, jämställdhet och bemötande.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i en visionsstyrd och utvecklingsinriktad verksamhet. Här kommer du att kunna bidra till samhällsnyttan i en växande stadsdel där vi ser olikheter och mångfald som en resurs.

Arbetsplatsbeskrivning

Avdelningen Kultur, fritid och demokrati består av fyra enheter, tre inom fritiden och en enhet Främjande, utveckling och demokrati. Vi söker nu två fritidsledare till Bandängens parklek med djurhållning. I Bandängens parklek arbetar en föreståndare/platsansvarig, tre heltidsanställda fritidsledare och tre halvtidsanställda fritidsledare.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är 50%, vilket innebär 19,13 tim/vecka, då man går på ett rullande schema och arbetar helger, röda dagar och storhelger. Schemat innebär arbete var tredje helg, förutom under högsäsong (ca maj-sep) då man arbetar varannan helg. Parkleken är öppen 7 dagar/vecka året runt, med undantag av ett fåtal storhelger. Djuren skall alltid skötas om, därför är personalen schemalagd alla årets dagar.

Kvalifikationer

Utbildad fritidsledare eller avslutad utbildning via jordbruksgymnasiet.

Erfarenhet av arbete i parklek med djurhållning. 

Du är en positiv och öppen person som kan lätt kommunicera och arbetar såväl självständigt som i grupp. Vidare är du stresstålig, trygg och flexibel.

Då ljudnivån både inomhus och utomhus är stundtals högt är det viktigt att du tål höga ljudnivåer.

Arbetet innefattar tunga lyft och utomhusvistelse därför är det absolut nödvändigt att du har en bra fysik och inte är infektionskänslig och tycker om att arbeta utomhus året om. Vidare säker vi dig som gillar både djur, barn och ungdomar. Viktigt att du inte har någon allergi, då vi har pälsdjur och hanterar hö, strö med mera.

Övrigt

Anställningsform Temporary position longer than 6 months
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Bandhagen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7760
Kontakt
  • Christina Hillerström, 0761290276
Facklig företrädare
  • Anne Sulkanen, Kommunal, 0768254305
Publicerat 2018-12-07
Sista ansökningsdag 2018-12-21

Return to job vacancies