Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Gubbängsskolan är en F-9-skola som ligger i Farsta och här går för närvarande drygt 700 elever. Vi ligger mellan Gubbängens radhusområde norr om skolan och det stora Gubbängsfältet i söder.

Arbetsbeskrivning

Fokus i denna tjänst är att arbeta i disk och matsal. Däremot kan det förekomma att man behöver hjälpa till även med andra sysslor. Detta kan vara sysslor såsom: tillagning, salladsberedning, bakning, städning
etc. Vi tillreder c:a 900 portioner/dag. De som arbetar i vårt kök brinner för matlagning och vi ställer höga krav på kompetensen hos vår personal då den mesta maten lagas från grunden. Under 2018 var andelen ekologiska livsmedel ca 70%.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av arbete i storkök. Det är meriterande om du tidigare arbetat i skolmiljö och är van vid de situationer som kan uppstå där. Det krävs vidare att du hanterar stress väl och klarar av ett fysiskt krävande arbete.

Vi ser också att du talar, läser och skriver svenska obehindrat då detta är viktigt av säkerhetsskäl kring specialkosten, men också för att hantera dialogen med våra elever och personal. Andra språk är meriterande.

Övrigt

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-01-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2019-10-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5779
Kontakt
  • Karl Hagström, 0761247356
Publicerat 2019-10-01
Sista ansökningsdag 2019-10-15

Tilbage til Ledige stillinger